Min samling

Corporate Citizenship

Socialt engagement er en del af vores ansvarsbevidsthed og en vigtig del af virksomhedens værdier.

Socialt engagement – eller corporate citizenship – har altid været en integreret del af vores ansvarsbevidsthed som virksomhed. Det er en tradition, der strækker sig tilbage til vores grundlægger Fritz Henkel, og den er en vigtig del af virksomhedens værdier. Sammen med vores medarbejdere, pensionerede medarbejdere, kunder og forbrugere er Henkel og Fritz Henkel Stiftung i stand til at støtte bæredygtige sociale projekter rundt om i verden. Både Henkel og Fritz Henkel Stiftung støtter aktiviteter inden for områderne sociale behov, uddannelse og videnskab, fitness og sundhed, kunst og kultur og miljø.

Vi har struktureret vores aktiviteter rundt om fire kerneelementer, som vist herunder. Yderligere oplysninger på engelsk på henkel.com.

Varemærkets i Danmark

Socialt engagement støttes i høj grad af den nordiske afdeling af Henkel, både med hensyn til tid og penge. Vi har et særligt MIT-program (Make an Impact on Tomorrow - få indflydelse på i morgen), hvor medarbejdere kan få støtte af Henkel i deres frivillige arbejde i Danmark. Henkel Norden har ligeledes strategiske samarbejder med velgørende organisationer med henblik på at støtte samfundet.