Min samling

Eksterne bedømmelser

Det står højt på vores dagsorden at handle som en ansvarlig virksomhed, og vi bestræber os altid på at blive anerkendt som en af de "mest bæredygtige virksomheder".

Vores engagement og indsats på disse områder afspejles i anerkendte udmærkelser og undersøgelser. Ud over internationale placeringer og ratings, vokser anerkendelsen på det regionale plan ligeledes i betydning.

Rating og indekser

Frankrig Som medlem af initiativet Together for Sustainability blev Henkel igen vurderet af det internationale vurderingsinstitut EcoVadis og blev belønnet med Gold Recognition Level (guldmedalje) i december 2015. Henkel ligger blandt de øverste to procent - både i kategorierne husholdning og personlig pleje og i sammenligning med alle vurderede virksomheder.

Logo Oekom Research

München: Henkel er anerkendt med Prime Status af Oekom Research. Med ratingen B var Henkel blandt de bedste virksomheder i sektoren for forbrugerartikler.

Logo Global Challenges Index

Hamburg: I 2014 var Henkel igen den ene af kun 50 virksomheder på verdensplan, som blev opført i Global Challenges Index. Henkel har været medtaget i Global Challenges Index siden 2007.

Logo FTSE 4 Good

London: 2014 markerer, at Henkel 14 år i træk har været medtaget i FTSE4Good ethical index, som blev introduceret af Financial Times og Londons børs i 2001.

Logo ECPI

Milano: Henkel er opført i indekserne “ECPI Euro Ethical Equity” og “ECPI EMU Ethical Equity”. Ifølge screeningsproceduren, der anvendes af ECPI, udgør de 150 markedskapitaliserede virksomheder, der er medtaget i ECPI-indekserne, de stærkest anbefalede investeringer på henholdsvis det europæiske market ("Euro") og den europæiske monetære union ("EMU"). ECPI S.r.I. er en del af Gruppo Medio S.p.A. og lancerede de to etiske indekser tilbage i 1999.