Min samling

Adhesive Technologies

Henkel er en ledende leverandør af produkter til limning, tætning og funktionelle coatings på verdensplan. Vi tilbyder en omfattende portefølje af skræddersyede løsninger til vores kunder og af højkvalitetsforbrugsvarer. Vores globale team af eksperter samarbejder tæt med kunderne for at levere service af højeste standard. Vores stærke innovationer og førende teknologier under topmærker som Loctite skaber bæredygtig værdi for industrikunder, forbrugere og professionelle brugere.

Vores industriprodukter er organiseret i fem teknologiklynger - Loctite, Bonderite, Technomelt, Teroson og Aquence. Til forbrugerne og de professionelle markeder koncentrerer vi os om de fire globale platforme Pritt, Loctite og Pattex.

  • I forretningsområdet for lime til Emballage og forbrugsvarer arbejder vi sammen med store internationale kunder om at udvikle innovative løsninger til produktion af levnedsmiddelemballage og forbrugsvarer.
  • I forretningsområdet Transport og Metal forsyner vi bil- luftfarts- og metalbearbejdningsindustrien med suveræne systemløsninger og specialiseret teknisk service.
  • I forretningsområdetGenerel Industri tilbyder vi en omfattende portefølje af produkter til fremstilling og vedligeholdelse af holdbare produkter.
  • Vores forretningsområde Elektroniktilbyder kunder i hele elektronikindustrien en omfattende portefølje af innovative højteknologiske lime til fremstilling af microchips og elektroniske samlinger.
  • I forretningsområdet for lime til Forbrugere, håndværkere og konstruktion markedsfører vi et stort sortiment af mærkevare produkter til private brugere og håndværkre

Vores førende varemærker i Danmark

Førende mærke
Førende mærke

Vores førende globale mærker

Markeder

Henkels produkter findes i fremstillingen af mange af de genstande, som har berøring med vores liv hver eneste dag: biler, bøger og blade, computere, fly, køleskabe, mobiltelefoner, møbler, tekstiler, emballage og meget andet.

Services