Min samling

Adhesive Technologies

Henkel er en ledende leverandør af produkter til limning, tætning og funktionelle coatings på verdensplan. Vi tilbyder en omfattende portefølje af skræddersyede løsninger til vores kunder og af højkvalitetsforbrugsvarer. Vores globale team af eksperter samarbejder tæt med kunderne for at levere service af højeste standard. Vores stærke innovationer og førende teknologier under topmærker som Loctite skaber bæredygtig værdi for industrikunder, forbrugere og professionelle brugere.

Vores industriprodukter er organiseret i fem teknologiklynger - Loctite, Bonderite, Technomelt, Teroson og Aquence. Til forbrugerne og de professionelle markeder koncentrerer vi os om de fire globale platforme Pritt, Loctite og Pattex.

  • I forretningsområdet for lime til Emballage og forbrugsvarerarbejder vi sammen med store producenter af mærkevarer og internationale kunder om at udvikle innovative og bæredygtige løsninger til produktion af levnedsmiddelemballage og forbrugsvarer.
  • I forretningsområdet Transport og metal forsyner vi vores kunder i bil-, luftfarts-, rumfarts- og metalbearbejdningsindustrien med suveræne systemløsninger, en omfattende teknisk portefølje og specialiseret teknisk service.
  • I forretningsområdet Generel Industri tilbyder vi vores kunder en omfattende portefølje af produkter til fremstilling og vedligeholdelse af varige forbrugsgoder.
  • Vores forretningsområde Elektroniktilbyder vi vores elektronikkunder en specialiseret portefølje af innovative, højteknologiske lime og materialer til fremstilling af mikrochips, elektroniske samlinger og termiske styringssystemer.
  • Vores forretningsområde for lime til Forbrugere, håndværkere og konstruktionmarkedsfører et omfattende sortiment af mærkevarer til brug for private, erhverv og konstruktion

Vores førende varemærker i Danmark

Førende mærke
Førende mærke

Vores førende globale mærker

Markeder

Henkels produkter findes i fremstillingen af mange af de genstande, som har berøring med vores liv hver eneste dag: biler, bøger og blade, computere, fly, køleskabe, mobiltelefoner, møbler, tekstiler, emballage og meget andet.

Services