Min samling

Henkel logo on a rooftop in Duesseldorf.

Virksomhed

Henkel har aktiviteter over hele verden med førende nyskabelser, varemærker og teknologier inden for tre forretningsområder: Adhesive Technologies, Beauty Care og Laundry & Home Care.

Virksomhedskultur

"At skabe bæredygtig værdi" er det formål og engagement der forener alle os, der arbejder hos Henkel.

Henkel opererer globalt med en velafbalanceret og diversificeret portefølje. Virksomheden besidder ledende stillinger med sine tre forretningsområder indenfor både industri- og forbrugerprodukter takket være stærke mærker, innovationer og teknologier. Henkel Adhesive Technologies er globalt førende på klæbestof markedet - på tværs af alle industri segmenter over hele verden. I sine Vask & Rengøring og Beauty Care divisioner er Henkel førende på mange markeder og kategorier i hele verden. Grundlagt i 1876 kan Henkel se tilbage på mere end 140 års succes. Henkel beskæftiger mere end 50.000 mennesker på verdensplan - et passioneret og yderst forskelligartet hold - forenet af en stærk virksomhedskultur- med et fælles formål om at skabe bæredygtig værdi og fælles værdier. Som en anerkendt leder i bæredygtighed besidder Henkel topstillinger i mange internationale placeringer. Henkels foretrukne aktier er noteret på den tyske aktieindeks DAX.

Henkel Norden

Henkel har været til stede med sine produkter i Danmark siden Henkel & Co AS blev grundlagt i 1923. Henkel har i dag været til stede i de nordiske lande i over 90 år og dets varemærker, som er synonyme med topkvalitet og innovation, er højt værdsat på markedet af både forbrugere og industrien.

Henkel er til stede i Norden med alle tre divisioner og har sit nordiske hovedkvarter i Stockholm, lokalkontorer i Danmark og Finland og to fabrikker, der leverer den nyeste teknologi inden for klæbemidler. 

3:04Min.

Corporate Video

Henkel in less than 4 minutes

19-09-14

Fremvisninger:

Vores forretningsenheder kort fortalt