• Danmark | Skift hjemmeside
  • Kontakt
  • Tilføj til Min samling
  • Del

Rating og indekser

eco-vadis-csr-raning-logo-2016.png

Paris: Som medlem af “Together for Sustainability”-initiativet er Henkels håndtering af bæredygtighed igen blevet vurderet af det internationale vurderingsbureau EcoVadis. På grundlag af dets CSR-vurdering fik Henkel tildelt den højeste vurderingskategori.

Logo FTSE 4 Good

London: I 2016 har Henkel for 16 år. i træk har været medtaget i det etiske indeks, som blev introduceret af Financial Times og Londons Børs i 2001.

Global 100 Most Sustainable Corporations in the World

Toronto : Henkel rangerer som nr. 15 blandt “2017 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World”. Listen udgives af medie- og investerings­rådgivnings­virksomheden Corporate Knights. Virksomheder, der nævnes i Global 100-indekset er top-performerne inden for bæredygtighed i deres respektive brancher.

Logo Global Challenges Index

Hamburg: I 2016 var Henkel igen én af kun 50 virksomheder på verdensplan, som blev opført i Global Challenges Index, som udgives af Börse Hannover og det tyske ratingbureau oekom research. Henkel har været medtaget i Global Challenges Index siden 2007.

MSCI World ESG Index and MSCI Europe ESG Index

New York: Henkel er igen optaget i bæredygtighedsindekserne MSCI World ESG og MSCI Europe ESG. Global ESG-indekserne omfatter virksomheder med en stærk risiko- og mulighedsstyring med hensyn til deres miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige (ESG) indsats.

Logo Oekom Research

München: Henkel er anerkendt med Prime Status af oekom research. Med ratingen B var Henkel den bedste virksomhed i sektoren for forbrugerartikler. Siden 1993 har oekom research aktivt medvirket til at forme markedet for bæredygtige investeringer.

World’s Most Ethical Companies® Honoree 2016

New York: Henkel er blevet udnævnt blandt “World’s Most Ethical Companies” for 9. gang i træk. Virksomhedsadfærd vurderes i kategorierne virksomhedsledelse, innovativ styrke, ledelsesstil, in-house ledelsessystemer, reputation management (virksomhedens ry på Internettet) og corporate citizenship (virksomhedens sociale engagement).