Min samling
stillinger og arbejde til erfarne jobsøgere

Erhvervserfarne

Er du på udkig efter et inspirerende, udfordrende og internationalt arbejdsmiljø med glimrende karriereudsigter? Velkommen til Henkel!

Vi tilbyder en bred vifte af jobs og ansættelsesmuligheder til erhvervserfarne - ikke mindst på grund af den unikke mangfoldighed af vores tre forretningsområder og vores globale tilstedeværelse. Vilkårene hos Henkel tillader dig at koncentrere dig helt og holdent om dit job. Vi støtter dig i et miljø, hvor præstationer og ikke den blotte tilstedeværelse tæller.

Hvad forventer vi? En god uddannelse, en solid erfaring inden for dit professionelle felt, og at du er parat til livslang læring. Vi er på udkig efter personer, der er inspirerede af vores vision, værdier og resultatorienterede virksomhedskultur. Kort sagt: medarbejdere med potentiale og villighed til at drive tingene fremad.

Jobs til erhverserfarne

Job og ansøgninger

Dine perspektiver

  • Vi tilbyder attraktive jobmuligheder til specialister og ledere inden for forskellige forretningsområder, funktioner og lande.
  • Vi fremmer systematisk din karriere: Med din fagkundskab, vores kultur med systematisk feedback og skræddersyede udviklingsprogrammer kan du hurtigt foretage dit næste karriereskridt.
  • Din aflønning er præstationsrelateret. Ud over din grundløn får du en attraktiv bonus, hvis tidligere aftalte mål er blevet nået. Omfattende sociale ydelser fuldender pakken.

Dit arbejdsmiljø