Min samling

Hvorfor Henkel: "Henkel-ånden"

Vi forstår godt, at det at beslutte hvilken virksomhed, du vil arbejde for, er noget, du skal tænke grundigt over. Du har selvfølgelig en masse spørgsmål om den daglige rutine og dine fremtidige kolleger hos Henkel. Hvad adskiller Henkel som arbejdsgiver fra andre virksomheder? Hvad forventer vi af vores kolleger og partnere? Hvilke fordele og uddannelser tilbyder Henkel sine medarbejdere? Og hvordan støtter vi din karriere og personlige udvikling? Vi vil meget gerne besvare dine spørgsmål her.

Alle Henkels medarbejdere i hele verden er forenede om denne tanke: Vi er ét team! Som et samlet globalt team former vi markedet med passion og glæde. Vi er på udkig efter kolleger, der deler denne motivation og beredvilligt påtager sig nye udfordringer.

Det betyder ikke noget, hvor du starter din karriere hos Henkel: Det, der tæller, er din individuelle personlighed. Vi er på udkig efter dygtige medarbejdere, som kan implementere pragmatiske løsninger. Fordi vores medarbejderes hurtighed, fleksibilitet og innovation er nøglen til vores virksomheds succes.

Vil du gerne vide, hvad det er, der adskiller os? Med al sin mangfoldighed karakteriserer disse kvaliteter hver eneste af Henkels medarbejdere i hele verden:

  • trangen til hele tiden at stille spørgsmålstegn ved og udfordre status quo
  • udfordringen ved konstant at holde sig opdateret ved hjælp af personlig undervisning og online-kurser
  • det ubønhørlige drive for at finde bedre og mere innovative løsninger
  • passionen efter at opfylde alle vores kunders behov
  • udvikling af topprodukter og teknologier, som mange mennesker på verdensplan regner med

 Det er disse væsentlige ting der definer Henkel-ånden.

Fremvisninger:

19-09-14

Corporate Video

Henkel in less than 4 minutes

208482

Hvad kan du forvente som en del af Henkel-teamet?

Vi ønsker at være de bedste til alt, hvad vi foretager os. Vores virksomhedskultur er karakteriseret ved iværksættertankegang og en kontinuerlig forandringsparathed. Innovationer skaber reel værdi for vores kunder. Et engagement i bæredygtighed har altid været en vigtig faktor i vores succes. Afveksling i arbejdspladserne, som også bliver tydeligt i vores medarbejderes præferencer, viden og færdigheder, er en vigtig værdi og konkurrencefordel. Det er grunden til, at vi støtter vores medarbejdere i deres individuelle udvikling.

Er dette noget, der kan appellere til dig og udfordre dig? Så tænker du ligesom os!

  • Førende med vores nyskabelser, mærker og teknologier.
  • Innovationer
  • Mangfoldighed
  • Bæredygtighed
  • Fleksibilitet på arbejdspladsen

Nogen siger, at det drejer sig om at være med. Men hos Henkel spiller vi for at vinde. Det er denne ekstra motivation, ambition og passion, som hver eneste af vores omkring 50.000 medarbejdere i hele verden har fælles. Man ser det i hvert eneste forretningsområde, i hvert job og på hvert niveau i virksomheden.

Se alle vores mærker fra alle vores forretningsenheder!
Nogle siger, at det skal være sjovt at arbejde. Hos Henkel elsker vi vores arbejde: Vi inspirerer hinanden til at vokse og konstant at søge nye udfordringer. Uanset udfordringernes art gør vi vores yderste for at klare dem med dygtighed.

Nogle tror, at forskellighed er livets krydderi. Hos Henkel lever og ånder vi for forandring og mangfoldighed på en daglig basis. Ingen opgave er magen til den forrige. Vi går nye veje, drevet af entreprenørånd, kreativitet og spænding. Vi driver innovation fremad.

Vores tre forretningsområder: Laundry & Home Care, Beauty Care og Adhesive Technologies:
Fra Persil til Pril, til Dial, Fa eller Schwarzkopf, Pritt eller Loctite – millioner af mennesker over hele verden sætter pris på og har tillid til vores varemærker og bruger vores produkter og teknologier i deres dagligdag. Bag denne succes står en hel virksomhed af enkeltindivider: Talentfulde personer med erfaring, passion og en stærk vilje til at lykkes.

IVi reagerer ikke, vi fører an. Vi tænker som iværksættere og er proaktive i, hvad vi foretager os. Vi udvikler vores markeder og former fremtiden sammen som en sammentømret enhed, der er karakteriseret ved gensidig respekt, pålidelighed og fairness.

Læs mere om vores virksomhed!

Innovationer er nøglen til vores virksomhedssucces: Velkommen til opfinderen af det første selvvirkende vaskemiddel, den første roll-on deodorant, den første limstift. Hver eneste dag anvender vi vores kreativitet, vores mod og nysgerrighed i vores stræben efter en eneste enkel og storslået vision: At etablere Henkel som den førende virksomhed inden for varemærker og teknologier på verdensplan.

Nøglen til vores succes

Vores evne til innovation er af vital strategisk betydning. Den er grundlaget for vores kommercielle succes. I løbet af de sidste tre år er omkring en tredjedel af vores indtægt genereret af nye produkter og teknologier. På denne måde bevidner vi vores virksomheds fremtidige udvikling og genererer værdi for vores industrikunder og vores kommercielle kunder, vores slutbrugere og vores medarbejdere.

Hvis du ser på topmærker som Loctite (industri og detailhandel) og Schwarzkopf (forbrugere) eller Persil – så er hvert enkelt produkt blevet skabt ved hjælp af omfattende viden og innovative teknologier.

Få flere oplysninger om Henkels R&D-aktiviteter i årsrapporte.

Henkel har mere end 50.000 medarbejdere. De er alle forskellige. Enhver er helt unik. Og det at alle er forskellige bidrager til Henkels økonomiske succes. Vi er sikre: Mangfoldighed gør en forskel i den globale konkurrence - "fra god til fantastisk".

Vi respekterer dine individuelle egenskaber og behandler dem som et værdifuldt bidrag til vores virksomhedskultur. Vi giver dig frihed til at realisere dig selv. Hvorsomhelst. Over hele verden. Hos Henkel tror vi på, at dette tilfører vores virksomhed strategisk værdi. At forstå og acceptere forskellige synspunkter er grundlaget for at opnå succes gennem mangfoldighed.

Læs mere om mangfoldighed i Henkel på henkel.com

Store ideer er ofte langt forud for deres tid, og Henkels innovationsånd er meget synlig i vores holdning og tilgang til bæredygtighed og CSR (virksomhedens sociale ansvar). Faktisk har virksomheden været engageret i denne idé i over 140 år. Bæredygtighed er en af vores virksomhedsværdier, en del af vores identitet og derfor en integreret del af vores virksomhedskultur.

Vores fokus på bæredygtighed gør, at vi både har et godt omdømme og en dominerende markedsposition på verdensplan, idet vi tror på, at det at være bæredygtig hjælper os med at opnå de højeste standarder inden for mærkevarer og produktkvalitet. Hver dag bruger flere hundrede millioner kunder Henkels produkter. Det betyder, at vores produkter har et enormt potentiale til at støtte klimabeskyttelse, bevarelse af ressourcer og sociale fremskridt.

Få mere at vide om bæredygtighed hos Henkel

Med henblik på at opfylde vores bæredygtighedsstrategi koncentrerer vi vores aktiviteter om seks fokusområder gennem værdikæden. Alle innovative produkter skal bidrage til en bæredygtig udvikling i mindst ét fokusområde.

2:35 Min.

Henkel Sustainability Strategy 2030

Achieving more with less is the goal of Henkel's sustainability strategy.

25-02-16

Fremvisninger:

Hos Henkel lægger vi stor vægt på at give vores medarbejdere friheden og pladsen til at udvikle sig, og vi tilbyder derfor masser af fleksibilitet til at de kan forme deres arbejdsliv. Det der i sidste ende tæller er resultaterne: hvor og hvornår arbejdet gøres betyder mindre.

Desuden giver muligheder for delejob, flekstid, hjemmekontor og laptops et mere fleksibelt arbejdsmiljø.

Alt i alt perfekte generelle betingelser, der giver medarbejderne mulighed for at organisere sig med henblik på at optimere deres resultater.

Læs mere om fleksibilitet på arbejspladsen på henkel.com.

Gå på opdagelse i Henkels verden (videoer på engelsk)

2:35 Min.

Turning ideas into products

Joyce (International Marketing Manager, Global Laundry) shows us her experience in the fast-paced and professional world of Laundry at Henkel – from job rotation opportunities to the pride to see the product you developed and designed on the shelf.

01-04-16

Fremvisninger:

2:02 Min.

Henkel’s application process

Learn all you need to know about your application at Henkel.

29-03-16

Fremvisninger:

2:45 Min.

Henkel Innovation Challenge 8 – International Final in Vienna

 From 8 – 10 April 2015, 23 top international teams of students participated in the Henkel Innovation Challenge 8 International Final. The teams presented their innovative ideas to the jury over the three exciting and challenging days in Vienna, Austria.

05-05-15

Fremvisninger:

3:41 Min.

Henkel at the Formula Student Germany

Engineering students from all over the world competed against each other at the Hockenheimring in the course of the Formula Student Germany. Present during the race as the main sponsor was Henkel, supporting the teams with Loctite and Teroson solutions and being on the lookout for the best up-and-coming student engineers.

13-08-13

Fremvisninger:

3:40 Min.

Henkel Stories

Henkel – a global leader in brands and technologies. Henkelaner tell their personal stories, making you realize what you could be a part of.

06-07-11

Fremvisninger:

2:18 Min.

Henkel Employer Branding Video

Henkel's world of challenging career opportunities.

14-02-11

Fremvisninger: