Min samling

Det tilbyder vi

Du har talent, og du forventer muligheder. Vi er på udkig efter at styrke vores globale team. Så hvis du gør indtryk på os med din personlighed og dit talent, tilbyder vi dig glimrende perspektiver.

Det kan godt være, at du er god, men vi ønsker, at du skal være endnu bedre. Og hvis du er rigtig god, udfordrer vi dig til at blive en af de bedste. Uanset hvad dit niveau er - studerende, kandidat, ekspert eller du har erhvervserfaring - med vores globalt standardiserede uddannelses- og udviklingstilbud støtter vi alle facetter af din profil.

Hos Henkel venter det globale marked og vores globale team - to katalysatorer for din karriereudvikling, som giver tredobbelt belønning. Vores unikke “Triple Two" job-rotationsfilosofi giver et massivt løft i din internationale erfaring, kulturelle bevidsthed og personlige kontaktnetværk.

Vi regner med dine resultater og belønner dem tilsvarende - med en præstationsrelateret betalingsstruktur, aktieoptioner og en firmapension. Attraktive fordele fuldender pakken: Din sundhed på arbejdspladsen er vigtigt for os.

Dine medarbejderfordele i korte træk

Uddannelse og lederudvikling

Udvikling på alle niveauer

Vi prøver ikke bare kontinuerligt at optimere kvaliteten af vores produkter, vi prøver også dagligt at forbedre os som verdensomspændende enhed. Henkels medarbejdere nyder godt af en lang række forskellige erhvervsuddannelser og videreuddannelser med brug af de allernyeste teknikker og teknologier. Det vi tilbyder rækker langt ud over den klassiske klasseundervisning. Vores ambition: Livslang læring - på jobbet, gennem formel oplæring, fra dine kolleger eller digitalt.