Adhesive Technologies

Henkel Adhesive Technologies er førende på dagens markeder og forme morgendagens klæbemidler, fugemasser og funktionelle overtræk. Vi muliggør omdannelse af hele brancher, hvilket giver vores kunder en konkurrencefordel og giver forbrugerne en unik oplevelse. Innovativ tænkning og iværksætterånd er en del af vores DNA. Som brancheeksperter og applikationseksperter på tværs af fremstillingsindustrier over hele verden arbejder vi tæt sammen med vores kunder og partnere for at skabe bæredygtig værdi for alle interessenter - med pålidelige mærker og løsninger med stor effekt baseret på en uovertruffen teknologiportefølje.

Vores industrielle produktportefølje er organiseret i fem teknologiklyngemærker - Loctite, Bonderite, Technomelt, Teroson og Aquence. For forbrugere og håndværkere fokuserer vi på de fire globale brandplatforme Pritt, Loctite, Ceresit og Pattex.

Vores klæbende teknologivirksomhed omfatter fire områder:

  • I forretningsområdet Automotive and Metals leverer vi vores internationale kunder inden for bilindustrien og metalforarbejdningsindustrien skræddersyede løsninger med stor effekt, en omfattende teknologiportefølje og specialiserede tekniske tjenester. Vi skaber konkurrencefordele for vores kunder langs hele værdikæden inden for bilproduktion, så vi kan svare på tendenserne inden for e-mobilitet, autonom kørsel og letvægt. Vi leverer ydelsesdrevne højeffektive løsninger over hele metalkvalitetskæden, fra metalspole og metalforarbejdning til færdige metalprodukter inklusive metalemballage.
  • På forretningsområdet Emballage og forbrugsvarer er vi førende inden for udvikling af innovative løsninger, der imødekommer globale forbrugertendenser som den voksende efterspørgsel efter mere bæredygtig praksis. Vi er i spidsen for at fremme en cirkulær økonomi med vores højeffektive løsninger til pakket mad og drikkevarer, bleer og hygiejneprodukter, gips og bandager, tøj og sko, møbler og meget mere - alt sammen skabt med forbrugerne i tankerne.
  • I forretningsområdet Elektronik og Industri tilbyder vi vores kunder en specialiseret portefølje af teknologiløsninger med stor indvirkning på elektroniske og industrielle nøglekonti. Vi er på verdensplan førende med en bred produktportefølje og specialiseret teknisk og F & U-ekspertise, der hjælper vores kunder med at innovere og realisere nye og innovative design. Ved at udnytte vores globale tilstedeværelse muliggør vi nogle af verdens mest genkendelige mærker og produkter med vores limning, tilslutning, forsegling, belægning, beskyttelse og termisk styring.
  • I forretningsområdet Håndværkere, Byggeri og Professionel forretning vi en lang række mærkevarer til private forbrugere, gør-det-selv, håndværkere og handel samt til vedligeholdelses- og fremstillingsfolk fra mere end 800 forskellige brancher. Vi betjener vores kunder med klæbemidler og fugemasser til brug i og omkring huset, byggematerialer og tætningsløsninger til fliser, vinduer, facader, kældre, tag og gulve og en omfattende portefølje af effektive løsninger til montering og vedligeholdelse af maskiner.

Markeder

Henkels produkter findes i fremstillingen af mange af de genstande, som har berøring med vores liv hver eneste dag: biler, bøger og blade, computere, fly, køleskabe, mobiltelefoner, møbler, tekstiler, emballage og meget andet.

Services