• Danmark | Skift hjemmeside
  • Kontakt
  • Tilføj til Min samling
  • Del

Markeder

Henkels løsninger genfindes i en lang række fabriksfremstillede genstande, som vi benytter i hverdagen: biler, bøger, tryksager, computere, fly, køleskabe, mobiltelefoner, møbler, tekstiler, emballager og meget mere.

Læs mere om de markeder, hvor vi er aktive.

Transport

Med sit omfattende produktsortiment og sine systemløsninger er Henkel en nøglepartner i udvikling, femstilling og vedligeholdelse af køretøjer og transportsystemer. Automotivindustrien, producenter af tog- og sporvogne samt skibsværfter og luftfarten profiterer alle af Henkels fantastiske og højfunktionelle klæbemidler og tætninger. Disse materialer skaber muligheder for at designe og bygge avancerede letvægtskonstruktioner og gør det muligt at forene tilsyneladende modstridende mål som fx højere hastigheder og mindre brændstofforbrug. Henkel yder også et vigtigt bidrag til sikkerhed, komfort og bevaring af værdier. Komponenter, der er lavet af meget stive strukturskum, absorberer påvirkningsenergi i tilfælde af sammenstød (forbedret sikkerhed); banebrydende lyddæmpende materialer forbedrer køretøjets akustik (større komfort); og et specielt forbehandlingssystem til bilkarosserier optimerer korrosionsbeskyttelse og vedhæftning af maling/lak. Samtidig hjælper Henkels knowhow kunderne med at bevare miljøresurser og forøge effektiviteten af deres produktionsprocesser.

Elektronikmontage

Industrien er i fuld gang med overgangen til blyfri produktion. Og de førende elektronikfirmaer over hele kloden er gået ind i et partnerskab med Henkel for at sikre, at overgangen til blyfri kommer til at forløbe glat, og at der findes langsigtede materialeløsninger.

Også varmeudveksling og miljøbeskyttelse er uløselig forbundet med nutidens avancerede elektronikmarked. Henkel påtager sig sin del af ansvaret og leverer en lang række materialeløsninger, der er holdbare og beskytter miljøet.

Mindre. Bedre. Hurtigere. Billigere. Disse fire ord beskriver mere præcist end noget andet status på markedet for halvlederemballage. Det ubarmhjertige pres fra forbrugerne om at få mindre, men stærkere og billigere produkter har bevirket, at Henkels halvlederspecialister hele tiden må overskride grænser, når det drejer sig om emballering af udstyr.

Det gløder i elektronikindustrien – bogstavelig talt. Kombinationen af udstyrets stadigt mindre omfang og forbrugerkravene om øget funktionalitet presser styringen af de varmeledende egenskaber i mange emballagematerialer til bristepunktet. Så der er ingen tvivl om, at varmeledere vil blive et af de mest kritiske aspekter i udstyrsdesign og fremstilling i de kommende årtier. Løsninger fra Henkel hjælper dig til at holde hovedet koldt.

Hjem, skole, kontor

Henkel tilbyder en komplet portefølje af meget innovative forbrugervaremærker, som opfylder enhver husholdning, skole og kontor behov.

I mere end 75 år har navnet Henkel stået for nytænkning, førende kvalitet og den højeste grad af ekspertise inden for klæbemidler til gør-det- selv formål. Henkel og deres førende varemærker kan findes over hele verden og nyder den højeste grad af opmærksomhed og tillid inden for deres respektive kategorier og områder. Alle vores produkter og varemærker har ét styrende princip tilfælles: Henkel gør livet nemmere.

Gør-det-selv

I mere end 75 år har navnet Henkel stået for nytænkning, førende kvalitet og den højeste grad af ekspertise inden for klæbemidler til gør-det- selv formål. Henkel og deres førende varemærker kan findes over hele verden og nyder den højeste grad af opmærksomhed og tillid inden for deres respektive kategorier og områder. Alle vores produkter og varemærker har ét styrende princip tilfælles: Henkel gør livet nemmere.

Håndværk og konstruktion

Henkels klæbemidler tilbyder et meget banebrydende sortiment af varemærker til håndværkere, der er specielt designet til at opfylde behovene i de professionelle brancher.

Siden 1876 har Henkel gennem avanceret teknologi og partnerskab med succes kunnet opfylde sine kunders behov. Hvis du på menuen til venstre klikker på det ønskede spørgsmål, kommer du til siden med specialistopgaver.

Det glæder os også at kunne erklære, at Henkels produkter har påtegninger, der dokumenterer, at de fungerer i overensstemmelse med de skrappe økologiske standarder.

Byggeri, konstruktion og møbler

Konkurrenceevnen for producenter og deres leverandører afhænger i højere grad end nogensinde før af brugen af moderne produktionsprocesser. Via kompetent koordinering af produkter, processer og serviceydelser er det muligt opnå højere kvalitet, produktivitet og økonomisk effektivitet. Henkel anviser hvordan, dette kan gøres i praksis, i form af lim og systemer til bygge-, konstruktions- og møbelindustrien.

Henkel er ekspert i dekorativ finish og fremmer udviklingen af nye ideer inden for produktdesign. Med vores lim til møbelindustrien kan kunderne øge både effektiviteten og bæredygtigheden.

Teknologisk bredde kombineret med viden om anvendelsesområder, alsidig support og branchekendskab har givet Henkel en global førerposition som den foretrukne leverandør til byggevareindustrien.

Når det gælder tekniske træløsninger, er Henkel din globale partner inden for høj produktkvalitet og professionel teknisk support, som sikrer vores kunder en førerposition inden for produktudvikling, design og sikkerhed ved brug af PUR-lim.

Energi & forsyningsviksomhed

Henkel tilbyder fremragnende lime, forsegling og coatings til at dække et bredt udvalg af opgaver i energi-og forsyningsindustrien.

Med et bredt produktprogram understøtte af mange årtiers erfaring og teknisk support fra et proffesionelt team, er det ingen overraskelse at Henkel er en global ledende og foretrukket samarbejdspartner for mange af de største produktionsvirksomheder i verden. Med ekspertise og produkter i både OEM design og anlægs vedligehold, er Henkel istand til at tilbyde en komplet løsningspakke.

Industriel montage

Enhver industriel montageopgave giver sine egne udfordringer. Foaktorer såsom lim rå materialers udvælgelse, temperatur resistens, viskositet og hærdetid må overvejes.

Uafhængigt af industrien er Henkel lime udviklet til at løse opgaver, give ensartede, pålidelige egenskaber og overstige kundens forventninger.

Vi har teams, validerings metoder og netværk til at finde den bedste løsning til dig. Vores erfarne salgs og tekniker team kan give dig en optimeret omkostningsbesparende og teknisk løsning. Vores avancerede træninger kann skræddersyes til dine specielle behov for at hjælpe dig med at blive en ekspert. Med årtier af materiale udviklings ekspertise, tilbyder Henkel et bredt sortiment af montage og beskyttelses materialer til det industrielle miljø, inklusiv miljømæssigt bæredygtige materialer.

Metalbearbejdning og maskinel fremstilling

Fra valsemølle til metalværksted – alle de steder, hvor førsteklasses overfladekvalitet og problemfri forarbejdning er et must, kan du finde banebrydende produkter og processer fra Henkel. Der er utallige eksempler, der kan vise dette. I mere end halvdelen af stål- og aluminiumbåndproduktion over hele verden benyttes Henkels valseolier. Ultratynde organiske coatinger, der appliceres direkte på spolen i stålmøllen giver langvarig korrosionsbeskyttelse af de metalplader, der bruges i konstruktionen af bilkarosserier. High-performance metalbearbejdningsvæsker sætter nye standarder i stål- og aluminiumforarbejdning. En proces, der er baseret på nanoteknologi, erstatter traditionel brug af jernfosfat i metalforbehandling inden maling/lakering. Sortimentet strækker sig fra skæreolier og produkter til koldformning og til rensemidler og konverteringsbelægninger til metal. Men alle disse anvendelsesområder har én ting til fælles: perfekt afbalancerede sammensætninger, der sikrer den allerstørste driftsikkerhed i processen.

Vedligehold, reparation & service

Servicerer virksomheder over hele verden: Et produkt til hver anvendelsesområde, fra anerkendte brands der er testet i praksis og pålidelige. Det er hvad vedligeholdelsesfolk kann forvente fra Henkel.

Få fordel af vor kompetence for at opnå bedst mulig resultat for at dække dine vedligeholdelses og reparations behov. Vore produkter kann hjælpe dig med at forøge pålideligheden, forbedre sikkerheden, spare tid og reducere omkostninger.

Sundhedssektoren

Henkels teknikere, specialister og kemikere med speciale i sundhedssektoren ved, at din produktdesignløsning er unik og kræver en tilsvarende limløsning.

Henkels tekniske ekspertise og innovationsfilosofi, kombineret med tætte samarbejdsrelationer, globale support infrastruktur og baggrund som udvikler af markedets førende produkter gør, at vi er med til at muliggøre fremtidig vækst inden for design af medicinsk udstyr og medicinsk elektronik industri.

Inden for engangs-hygiejneprodukter og nonwoven-produkter kombinerer vores innovative produkter hudvenlighed med høj klæbeevne. Vores kunder får gavn af de største udviklingsressourcer i limindustrien. Vi uddanner vores kunder både hos os og hos kunden, så de kender deres behov og kan dele vores viden om lim og dermed opnå optimale resultater.

Emballage og papir

Emballage har en afgørende funktion for virksomheder, der producerer fødevarer og forbrugerprodukter. Den sikrer ikke blot den slidstyrke og holdbarhed, der kræves for at beskytte produkterne samt transportere dem, men er blevet en integreret del af markedsføringen af produkterne i butikkerne. Henkel spiller en vigtig rolle på begge fronter, fra lim til emballageproduktion til de coatings, der får emballagen til at skille sig ud fra mængden på de fyldte hylder.

Siden introduktionen af mærkevareprodukter og fremkomsten af supermarkeder, er det kun gået fremad for emballageindustrien. De teknologier, den anvender, forandres og udvikles konstant - og Henkel spiller en vigtig rolle i denne proces. Moderne emballage har to funktioner: Den skal beskytte indholdet og sælge produktet. Limeksperter fra Henkel leverer de løsninger, der gør det muligt at forvandle emballageudviklernes ideer til producerbar emballage.