Markeder

Henkels løsninger genfindes i en lang række fabriksfremstillede genstande, som vi benytter i hverdagen: biler, bøger, tryksager, computere, fly, køleskabe, mobiltelefoner, møbler, tekstiler, emballager og meget mere.

Læs mere om de markeder, hvor vi er aktive.

Automotive & Transportation

Henkel er den største partner og udbyder af løsninger inden for design, udvikling, fremstilling og vedligeholdelse af biler, lastbiler, fly og transportsystemer. Vores højtydende klæbemidler og fugemasser giver kunderne mulighed for at designe og bygge avancerede, letvægts konstruktioner og muliggøre tilsyneladende modstridende mål, såsom højere hastigheder og lavere brændstofforbrug.

Da vi på et tidligt stadie er involveret i design- og udviklingsprocesserne, kan vi levere skræddersyede løsninger til markedsudfordringer og behov. Resultatet er en markant konkurrencefordel samt miljømæssigt ansvarlige og omkostningseffektive operationer.
 

Elektronikmontage

Fornyelse indenfor elektronik berører næsten alle aspekter af vores liv. Vi kører hybride og elektriske køretøjer med avancerede chaufførassistentsystemer, bruger smartphones til at styre vores arbejde og for at lege, se en ny verden gennem augmented reality teknologi (AR) headset, nyde personlig  underholdning på skærmen, mens vi flyver i fly og kontrollerer vores opholdsrum gennem tilsluttede hjemmeenheder. For mange år siden var nogle af disse innovationer kun en drøm.

Henkel er den førende materialeleverandør til elektronikmontering og emballeringsindustrien. Vores avancerede formuleringer inkluderer en række produkter, der letter elektrisk sammenkobling, giver strukturel integritet, tilbyder  beskyttelse og overfører varme for pålidelig ydelse. Vi er stolte af at skabe produkter, der forbedrer dagens elektroniske teknologier og muliggør morgendagens fremskridt.

Hjem, skole, kontor

Henkel tilbyder en komplet portefølje af meget innovative forbrugervaremærker, som opfylder enhver husholdning, skole og kontor behov.

I mere end 75 år har navnet Henkel stået for nytænkning, førende kvalitet og den højeste grad af ekspertise inden for klæbemidler til gør-det- selv formål. Henkel og deres førende varemærker kan findes over hele verden og nyder den højeste grad af opmærksomhed og tillid inden for deres respektive kategorier og områder. Alle vores produkter og varemærker har ét styrende princip tilfælles: Henkel gør livet nemmere.

Gør-det-selv

I mere end 75 år har navnet Henkel stået for nytænkning, førende kvalitet og den højeste grad af ekspertise inden for klæbemidler til gør-det- selv formål. Henkel og deres førende varemærker kan findes over hele verden og nyder den højeste grad af opmærksomhed og tillid inden for deres respektive kategorier og områder. Alle vores produkter og varemærker har ét styrende princip tilfælles: Henkel gør livet nemmere.

Håndværk og konstruktion

Henkels klæbemidler tilbyder et meget banebrydende sortiment af varemærker til håndværkere, der er specielt designet til at opfylde behovene i de professionelle brancher.

Siden 1876 har Henkel gennem avanceret teknologi og partnerskab med succes kunnet opfylde sine kunders behov. Hvis du på menuen til venstre klikker på det ønskede spørgsmål, kommer du til siden med specialistopgaver.

Det glæder os også at kunne erklære, at Henkels produkter har påtegninger, der dokumenterer, at de fungerer i overensstemmelse med de skrappe økologiske standarder.

Byggeri, konstruktion og møbler

Konkurrenceevnen for producenter og deres leverandører afhænger i højere grad end nogensinde før af brugen af moderne produktionsprocesser. Via kompetent koordinering af produkter, processer og serviceydelser er det muligt opnå højere kvalitet, produktivitet og økonomisk effektivitet. Henkel anviser hvordan, dette kan gøres i praksis, i form af lim og systemer til bygge-, konstruktions- og møbelindustrien.

Henkel er ekspert i dekorativ finish og fremmer udviklingen af nye ideer inden for produktdesign. Med vores lim til møbelindustrien kan kunderne øge både effektiviteten og bæredygtigheden.

Teknologisk bredde kombineret med viden om anvendelsesområder, alsidig support og branchekendskab har givet Henkel en global førerposition som den foretrukne leverandør til byggevareindustrien.

Når det gælder tekniske træløsninger, er Henkel din globale partner inden for høj produktkvalitet og professionel teknisk support, som sikrer vores kunder en førerposition inden for produktudvikling, design og sikkerhed ved brug af PUR-lim.

Energi & forsyningsviksomhed

Henkel tilbyder fremragnende lime, forsegling og coatings til at dække et bredt udvalg af opgaver i energi-og forsyningsindustrien.

Med et bredt produktprogram understøtte af mange årtiers erfaring og teknisk support fra et proffesionelt team, er det ingen overraskelse at Henkel er en global ledende og foretrukket samarbejdspartner for mange af de største produktionsvirksomheder i verden. Med ekspertise og produkter i både OEM design og anlægs vedligehold, er Henkel istand til at tilbyde en komplet løsningspakke.

Industriel sammenføjning

Uanset branchen er Henkel-klæbestoffer designet til at løse problemer, give ensartet, pålidelig ydelse og overgå kundens forventninger.

Fra klæbemidler, der reducerer lyd og vibrationer i apparater, til gevindlåse og tætningsmasse, der forhindrer dyre HVAC-væskelækager, er Henkel en one-stop kilde til løsninger, der strømliner produktionslinjer.

Metalbearbejdning og maskinel fremstilling

Hos Henkel kombinerer vi overlegne metalforarbejdningsprodukter sammen med applikationssystemer og topteknologisk support, så du kan maksimere produktiviteten og samtidig reducere omkostningerne. Fra smedning til ekstrudering og tegning af stål, ikke-jernholdige metaller, portefølje af metalspiral, metalemballage og metalbearbejdningsløsninger understøttes af årtiers erfaring og innovation.

Metal Processing Industries
Vores brede produktportefølje inkluderer rulleolier, bearbejdning af smøremidler, rengøringsmidler, forbehandling og passiver, der bruges i mange brancher, herunder fødevare- og drikkevarebeholderindustrien, stålproduktionsindustrien og bilindustrien.

Vedligehold, reparation & service

Når bevægelige dele ikke bevæger sig, kan det betyde dyr nedetid og dyr udskiftning af dele og maskiner.

Loctites forebyggende vedligeholdelsesproces understøttes af løsninger fra verdens største producent af klæbemidler. Det er en effektiv måde at undgå at dit udstyr svigter og forlænge levetiden på dine teknologiske aktiver.

Sundhedssektoren

De medicinske, medicinsk-elektroniske og medicin leveringsingeniører, specialister og kemikere hos Henkel er klar over, at din produktdesignløsning er unik, så det skal din Henkel-materialeløsning  også være.

Henkels tekniske ekspertise, lavrisiko-partnerskabsforslag, innovationsfilosofi, globale supportinfrastruktur og historie som en førende formulator af markedsledende materialer sikrer, at vi muliggør den fremtidige udvikling indenfor design af medicinsk udstyr.

Til medicinske klæbebånd leverer vi  et komplet sortiment af hotmelts, vandbaseret, opløsningsmiddel-akryl såvel som UV-akrylklæbemidler, der tilbyder fremragende vedhæftning, mens de er blide mod huden, forankring af forskellige bærestoffer, der bruges i medicinske applikationer og har god åndbarhed.

Henkel ved at kvalitet og konsistens er altafgørende i den farmaceutiske industri, hvilket sikrer systemudvikleren, lægemiddelsindustrien og patienten, at plasteret vil klæbe fast og levere lægemidlet som det skal. Vi har erfaring, ressourcer og ekspertise til at gøre dit transdermale projekt til en succes.

For den medicinsk-elektroniske industri tilbyder Henkel høj pålidelighed, velafprøvede monteringsløsninger som elektrisk ledende blæk & klæbemidler, indkapsling, underfyld, loddematerialer og filmmaterialer. Sådanne opløsninger bruges til samling af cardio- og neurostimuleringsanordninger, fugtdetekterende sensorer, EKG og TENS-elektroder.

Emballage og papir

Ud over et tiltalende design søger forbrugere on-the-go-pakker med bæredygtighed som hjørnesten. Hver pakke skal give forbrugerne sikkerhed for, at indholdet lever op til mærkets løfte. For at imødekomme forbrugernes behov henvender producenterne  sig til leverandører, der forstår deres emballageforhold.