Beauty Care

Henkel Beauty Care har førende markedspositioner over hele verden, og dets forbrugsprodukter udvides løbende. Forretningsenheden udvikler, producerer og sælger adskillige vellykkede produkter af høj kvalitet (hår, krop, hud og oral), der er tilgængelige i 150 lande verden over.

Beauty Care er aktiv inden for såvel forbrugsvarer som professionel forretning. I forbrugervarevirksomheden ønsker vi at fortsætte med at udvide vores innovationsledelse på de modne markeder for yderligere at øge vores andel der. I den professionelle forretning fortsætter vi vores globaliseringsstrategi med særligt fokus på at stimulere vores nye markeder. Vi har førende markedspositioner i alle de internationale markedssegmenter. Henkel Beauty Care står for forbrugerprodukter inden for hårfarvestoffer, hår styling, hårpleje, kropspleje, hudpleje og oral pleje. Schwarzkopf Professional er blandt verdens tre førende leverandører af professionelle produkter.

Henkel Beauty Care i Norden

Forretningsområdet Beauty Care i den nordiske region er aktiv inden for både detailhandlen og de professionelle forretningsområder.

Detailhandlen giver forbrugerne mulighed for at købe produkter i butikkerne og nyde godt af et bredt sortiment af højkvalitetsprodukter inden for hårpleje, farvning, styling, kropspleje og mundhygiejne. I Norden er vi desuden stolte af nogle lokale juveler, som vores kunder også sætter stor pris på.

Vores professionelle forretning, Schwarzkopf Professional, leverer udelukkende til professionelle frisører. Dem forsyner de med innovative teknologier og produkter, som styrker kundernes individuelle stil, forenkler skønhedsrutinerne og i sidste instans overstiger alle forventninger. To gange om året tilbyder vi Essential Looks til frisørerne i form af inspiration og undervisningsmateriale, der består af en kollektion af frisurer, som opfanger essensen af den kommende sæson. Disse trends spottes af professionelle hårteams, der fordyber sig i modeugerne i London, Paris, Milano og New York og bringer disse trends til saloner i Danmark.

icon hair color

Vidste du, at der hvert sekund sælges mere end 20 hårfarveprodukter fra Henkel på verdensplan?