Beauty Care

Henkel Beauty Care har en markedsledende position på verdensplan, og deres varemærker ekspanderer løbende. Forretningsområdet udvikler, producerer og sælger en lang række succesrige højkvalitetsprodukter til kosmetik- og kropspleje (hår, krop, hud og mundpleje), som fås i 150 lande verden over.

Beauty Care er aktiv inden for varemærker til forbrugere og i den professionelle sektor med frisørsaloner. Med hensyn til vores varemærker til forbrugere ønsker vi, at vores innovative lederskab fortsætter med at ekspandere på de etablerede markeder, så vi yderligere kan øge vores andel der. I frisørbranchen fortsætter vi vores globaliseringsstrategi med særligt fokus på at stimulere vores vækstmarkeder. Vi indtager markedsledende positioner i alle de internationale markedssegmenter. Henkel Beauty Care står for mærkevareprodukter på områderne hårfarvning, hårstyling, hårpleje, kropspleje, hudpleje og mundhygiene. Schwarzkopf Professional er blandt de tre førende leverandører i verden af produkter til frisørsaloner.

Henkel Beauty Care i Norden

Forretningsområdet Beauty Care i den nordiske region er aktiv inden for både detailhandlen og de professionelle forretningsområder.

Detailhandlen giver forbrugerne mulighed for at købe produkter i butikkerne og nyde godt af et bredt sortiment af højkvalitetsprodukter inden for hårpleje, farvning, styling, kropspleje og mundhygiejne. I Norden er vi desuden stolte af nogle lokale juveler, som vores kunder også sætter stor pris på.

Vores professionelle forretning, Schwarzkopf Professional, leverer udelukkende til professionelle frisører. Dem forsyner de med innovative teknologier og produkter, som styrker kundernes individuelle stil, forenkler skønhedsrutinerne og i sidste instans overstiger alle forventninger. To gange om året tilbyder vi Essential Looks til frisørerne i form af inspiration og undervisningsmateriale, der består af en kollektion af frisurer, som opfanger essensen af den kommende sæson. Disse trends spottes af professionelle hårteams, der fordyber sig i modeugerne i London, Paris, Milano og New York og bringer disse trends til saloner i Danmark.

Andelen af Henkels samlede salg Beauty Care
Salg på 3.752 millioner euro i 2020

19% af Henkels samlede salg. Få flere fakta og tal på engelsk på henkel.com.

Markeder

Forretningsområdet Beauty Care er aktiv inden for området med forbrugerprodukter som hårpleje, kropspleje, hudpleje og mundhygiejne og i den professionelle sektor for frisørsaloner.