• Danmark | Skift hjemmeside
  • Kontakt
  • Tilføj til Min samling
  • Del

Loctite

Når du har brug for en perfekt limning, sørger Loctite for hurtige, stærke og varige løsninger til både industrien og forbrugerne.

Loctite er førende på verdensmarkedet, når det gælder lime til industrien, og leverer desuden de mest innovative løsninger til de daglige limningsbehov i hjemmet. Det løbende fokus på innovation sikrer den fortsatte udvikling af banebrydende formuleringer, så der kan tilbydes et skarpt sortiment af avancerede produkter.

Førende mærke
www.loctite.com

Industri

Henkels Loctite-brand er det betroede valg til designede, højtydende lim-, tætningsmiddel- og coating-løsninger. Loctite, der er designet for at muliggøre kundeinnovation, øge driftssikkerheden og forbedre produktioner, tilbyder med sin ekspansive produktportefølje løsninger til selv de mest krævende industrielle anvendelser.

Læs mere på vores websted henkel-adhesives.com (på engelsk).

Forbrugere

Forbrugere over hele verden stoler på, at Loctite giver dem hurtige, stærke og holdbare løsninger til deres limningsopgaver. Vores innovative teknologier og garanterede resultater har gjort os til det førende mærke i lim på verdensplan.

Loctite. Never lets you down.