OM OS


Adhesive Technologies

Vår forretningsenhet Adhesive Technologies er verdensledende innen lim, fugemasser og funksjonelle belegg – for industrikunder så vel som for forbrukere og håndverkere. Som industri- og applikasjonseksperter på tvers av produksjonsindustrier over hele verden, jobber vi tett med våre kunder og partnere for å skape bærekraftig verdi for alle interessenter – med pålitelige merkevarer og høyytelsesløsninger basert på en uovertruffen teknologiportefølje.

10.790

2023 salg på 10.790 millioner euro

50%

af Henkels samlede salg

49%

af alle Henkel-ansatte

> 100.000

industrielle kunder

> 800

industrisegment

VORES TEK­NO­LO­GIKLYNGE-MÆRKER

Henkel’s boron-free Bonderite range

Vores industrielle produktportefølje er globalt organiseret i fem teknologiklyngemærker - Loctite, Technomelt, Bonderite, Teroson og Aquence. For forbrugere og håndværkere fokuserer vi i Danmark på de tre globale brandplatforme Pritt, Loctite og Pattex.

ERHVERVSOMRÅDER

Påføring af lim på en plade af komponenter ved hjælp af en 4-bens maskine.

Vores limteknologiforretning spænder over fire områder: Automotive & Metals, Emballage & Consumer Goods, Electronics & Industrial, and Craftsman, Construction & Professional


Adhesive Technologies Automotive and Metals

Transport og elektronik

I transport- og elektronikindustrien tilbyder vi vores internationale kunder skræddersyede og specialfremstillede teknologier inden for bilindustrien, elektronik og industridrift. Vi skaber en konkurrencefordel for kunder inden for teknologi, halvledere, bilfremstilling og industri. Med vores unikke teknologiportefølje og viden om markedet adresserer vi globale tendenser som elektrificering, forbindelsesteknologi, selvkørende biler og reduktion af fossile brændstoffer i industrien.

Et postbud holder en konvolut i den ene hånd og en lille pakke i den anden. I baggrunden ses en hvid bil.

Emballage og forbrugsvarer

På forretningsområdet emballage og forbrugsvarer leverer vi innovative løsninger til forbruger- og mærkeproducenter og emballageindustrien verden over. Vi tilføjer værdi til vores kunders brands og tilbud med yderst effektive løsninger, der er baseret på stærke, varige og tillidsfulde relationer. Med vores unikke teknologiportefølje og viden om markedet adresserer vi globale forbrugertendenser som bæredygtighed, fremmer cirkulær økonomi og sikrer det højeste niveau af fødevaresikkerhed.


Adhesive Technologies Craftsmen, Construction and Professional

Håndværkere, Byggeri og Professionel forretning

Inden for forretningsområdet håndværker, byggeri og professionel leverer vi kraftfulde løsninger til forbrugere og håndværkere samt til fagfolk inden for byggeri, produktion og vedligeholdelse i mere end 800 branchesegmenter. Vi innoverer transformative produkter og løsninger til vores kunder gennem stærke globale brandplatforme. Og vi adresserer globale teknologitendenser såsom bæredygtigt byggeri, boligforbedring, smart fremstilling og forudsigelig vedligeholdelse.