KARRIERER


Hos Henkel tør vi gøre en forskel

Hvor teknologier møder forbrugsvarer, kan du virkelig gøre en forskel for folks velbefindende, for førende brands og for ambitiøse virksomheder over hele verden. Din karriere hos os betyder, at du bidrager til en mere bæredygtig fremtid. Og det betyder, at vi udvikler os i en levende og mangfoldig kultur med tillid og tilhørsforhold. Vi elsker mod og nye idéer i teams, der tør og tager sig af hinanden.

Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Hvorfor Henkel?

Du kan være en game-changer

At være en game-changer hos Henkel betyder ansvarlighed lige fra starten og at drive vores digitale omstilling og føre nye idéer ud i livet.

En medarbejder hos Henkel i forskellige billeder omkring sit job. Han arbejder på sin iPad, poserer for kameraet og præsenterer en hvid sko ved siden af Persil Sneaker Clean-logoet.

Mød Tilak

Hos Henkel kan jeg udfordre "status quo" og være innovativ.
Med Choicify mobile farvekonsultationsapp har jeg omdefineret den måde, forbrugerne opdager de bedste produkter til dem og deres behov. Denne innovation opstod takket være det kollektive ønske om at forstyrre markedet ved at lancere noget nyt og virkningsfuldt. Nu kan jeg kalde mig selv opfinder.

Tilak, Corporate Director Digital Commerce

Vi fungerer som et team

At fungere som et team hos Henkel betyder, at man tænker samarbejde, der bygger på tillid og gennemsigtighed, og som favner mangfoldighed.

En ansat hos Henkel i hendes arbejdsmiljø. Hun ruller gennem telefonen, arbejder på sin bærbare computer, ringer op og poserer for kameraet.

Mød Orryana

I vores team lytter vi til hinanden og nedbryder faste hierarkier. Virksomheden tager mangfoldighed og inklusion meget seriøst. En stor sejr var kommunikationen mellem os og vores fællesskab, da Black Lives Matter-bevægelsen gik viralt. Det er fantastisk, at vi har styrken til at give vigtige spørgsmål stor opmærksomhed.

Orryana, International Community Manager

Du kan skabe din karriere

At gøre karriere i en multinational virksomhed med en bred portefølje som Henkel betyder, at næste skridt er lige foran dig.

En ansat hos Henkel foran hendes arbejdsplads. Hun poserer for kameraet, sorterer skilte fra #Rethink Fashion-kampagnen af Persil og smiler.

Mød Nora

Det er ikke altid nemt at forfølge en ambitiøs karriere. Det kan presse dig til det yderste. Men hvis du tager nye udfordringer til dig, er der intet, som står i vejen for din udvikling hos Henkel. Jeg har lært tidligt at påtage mig ansvar og tage min udvikling i egne hænder. Nu udvikler jeg dristige strategier for brands, der hele tiden udvikler sig. Ligesom mig.

Nora, Director International Marketing

Vi tilbyder mere end bare et job

At finde mere end bare et job hos Henkel betyder at påvirke menneskers liv, hele brancher og bidrage til planetens bæredygtige fremtid.

En medarbejder hos Henkel vist på sin arbejdsplads. En terning af plastmateriale og ham, der arbejder på emballagen, er afbilledet.

Mød Eduardo

Det har altid været vigtigt for mig ikke kun at arbejde, men at føle, at jeg på en eller anden måde gør en forskel i folks liv. Hos Henkel fandt jeg et sted, hvor jeg kan udvikle mig inden for mit felt, have det sjovt på arbejdet og gøre verden mere bæredygtig. Som emballageansvarlig er det min mission at reducere plastforbruget. For mig er det mere end "bare et job".

Eduardo, International Packaging Manager

Hvorfor Henkel?

Vores globale og mangfoldige teams skaber en bedre fremtid

Sådan indretter vi din karriere

Få mere at vide om din fremtid hos Henkel

Ansigterne på forskellige Henkel-medarbejdere. De ser selvsikkert ud og smiler.

Lad os turde gøre en forskel sammen.

En karriere hos os betyder udviklving i en levende og mangfoldig kultur med tillid og tilhørsforhold, hvor du kan bringe dine idéer til live.
Tør du gøre en forskel? Lad os tale sammen.