NYE PRÆSTATIONER OG FORBEDRINGER I LIVET HVER DAG

Henkel Brand Movie (1) - Thumbnail

Vi viser vejen for nye ideer og forbedringer i livet hver dag. I dag og for fremtidige generationer. Gennem vores brands og teknologier, i alle teams verden over.

Vores formål udtrykker det, der forener os hos Henkel: Pioneers at heart for the good of generations. Vi bygger på vores iværksætterånd, vores viden og vores ressourcer for at skabe en meningsfuld fremtid for kommende generationer.

Klar til at skabe nye ideer!

FORESTILLE DINE BØRNEBØRN SPØRGER DIG HVAD "KAST" BETYDER.

Mountain

Vi er der ikke endnu, men hver dag arbejder vi hen imod en verden, hvor al emballage er genanvendelig eller lavet til at blive genbrugt igen og igen.

FORESTILLE CIRKULÆR ØKONOMI KUN ER ØKONOMI.

Bridge

Vi er der ikke endnu, men hver dag arbejder vi for en verden, hvor ingen plastik ender i miljøet.

FORESTILLE TIL AT SE TILBAGE I MORGEN OG HA FREMT EN FORSKEL I DAG.

Woman in Laboratory

Vi er der ikke endnu, men hver dag arbejder vi for en verden, hvor miljøet ikke længere er en krise. Hvad vi tilføjer: Bliv klimapositiv i 2030.

FORESTILLE RENT TØJ MED BARA EN DÅBE VAND

Laundry

Vi er der ikke endnu, men hver dag arbejder vi for en verden, hvor vask næsten ikke kræver vand eller energi.

FORESTILLE DIN HÅRPLEJE TILPASSET TIL DIN RET MIG

220818-hen-nhm-3395

Vi er der ikke endnu, men hver dag arbejder vi hen imod en verden, hvor hvert produkt er skabt til dine individuelle behov og præferencer.

FORESTILLE OPLADNING AF BILEN PÅ SEKUNDER.

Adhesives Charging

Vi er der ikke endnu, men hver dag arbejder vi hen imod en verden, hvor opladning af køretøjer er hurtigere end at tanke dem. Vores højteknologiske løsninger hjælper med at bygge bedre og sikrere batterier.

FORESTILLE FORSKELLE, DER GØR OS TIL KOM TÆTTER PÅ HINANDEN.

Basketball

Det er vi ikke endnu, men hver dag arbejder vi for en verden, hvor alles unikke gør os i stand til at opnå mere sammen.

FORESTILLE UDDANNELSE, DER FØRER TIL LIGHED.

Greenhouse

Vi er der ikke endnu, men hver dag arbejder vi for en verden, hvor alle har mulighed for at fange deres potentiale gennem uddannelse.

LAD OS SAMMEN SKABE EN FREMTID

Meet the new Henkel brand design (1) - Thumbnail

Oplev vores nye design på Henkel Brand Hub

Vores nye design er kommet for at blive. Den er dynamisk, farverig og nem at bruge. Det giver mulighed for fleksibilitet uden at svække det, der gør vores brand så stærkt og genkendeligt: Vores ikoniske logo, Henkels farver i rød og hvid og en unik og meget fleksibel ny skrifttype gør vores brand øjeblikkeligt genkendeligt.

Henkels mangfoldighed - dets forretninger, produkter og mennesker - har altid været vores nøgle til succes. Det skal vores brand også formidle. Det er derfor, vi åbner op for en verden af farver, hvor vi introducerer den næste generation af skrifttyper og dykker ned i de uendelige muligheder for digital kunst.