3-erbild-webseite-1640x514px

DETTE ER Henkel Danmark

Med vores over 145-årige arv leder vi vejen mod nye og forbedrede måder at leve på hver dag. Både i dag og for fremtidige generationer. Gennem vores innovative og bæredygtige mærker og teknologier i alle vores teams verden over.

Henkel har en førende position i både industri- og forbrugervirksomheder: Vores portefølje omfatter velkendte hårplejeprodukter, rengøringsmidler, skyllemidler, men også klæbemidler, tætningsmidler og belægninger. 

VI ER HVEM VI ER OG HVAD DER DRIVER OS

YouTube Thumbnail This is Henkel (Thumbnail)

HENKEL NORDEN

Henkel har været til stede med sine produkter i Danmark siden Henkel & Co AS blev grundlagt i 1923. Henkel har i dag været til stede i de nordiske lande i over 90 år og dets varemærker, som er synonyme med topkvalitet og innovation, er højt værdsat på markedet af både forbrugere og industrien.

Henkel er til stede i Norden med alle tre divisioner og har sit nordiske hovedkvarter i Stockholm, lokalkontorer i Danmark og Finland og to fabrikker, der leverer den nyeste teknologi inden for klæbemidler. 

VORES STRATEGISK RAMME

Hos Henkel former vi vores fremtid styret af en langsigtet strategisk ramme baseret på vores formål og vores værdier. Denne ramme vil hjælpe os med at vinde 20'erne for Henkel med et klart fokus på målrettet vækst.

VORES OPERATIONER

HENKEL ADHESIVE TECHNO­LO­GIES

adhesive-foliage

Vi er en global leder inden for lim, fugemasse og belægninger – til industrier og forbrugere såvel som håndværkere.

CONSUMER BRANDS

Abstract image representing the Henkel business Consumer Brand which represents Hair and Laundry & Home Care.

Consumer Brands er vores forretning, der dækker forbrugermærker og -produkter i vores vaskeri- og hjemmepleje- og hårområder.

MÅNGFALD. RETFÆRDIGHED OCH INBEGRIPANDE

JEG ER UNIK. VI ER HENKEL.

Unikkehed hos vores globale medarbejdere

Hos Henkel tror vi på unikhedens kraft. Vi tror på lighed og følelsen af at høre til, for alle mennesker med alle deres forskelligheder – i vores samfund og på vores arbejdsplads.

Vores medarbejderes mangfoldighed, deres baggrunde, erfaringer, perspektiver, sammen med værdsættelsen af alles individuelle forskelligheder danner grundlaget for vores konkurrencefordel. Vi tror på, at en virksomhedskultur, der fokuserer på mangfoldighed, lighed og inklusion (DEI), er en central drivkraft for kreativitet og innovation. Vores evne til at levere gode resultater er baseret på vores evne til at levere DEI i vores virksomhedskultur og måden vi arbejder på.

Vi er meget dedikerede til at skabe teams, der opfylder behovene på de markeder, hvor vi opererer, såvel som med de kunder, vi arbejder med, hvilket er repræsenteret i en bredde af kulturelle baggrunde, færdigheder og viden. Forskellige teams skaber innovation og nye måder at løse problemer på; men de har også brug for en inkluderende kultur og ledelse for at fungere bedst muligt.

Sylvie Nicol

Vores kolleger gør forskellen. Det globale teams mangfoldighed og vores inkluderende virksomhedskultur gør os i stand til at styrke vores kreativitet og innovationer.