Henkel logo on a rooftop in Duesseldorf.

Virksomhed

Henkel har aktiviteter over hele verden med førende nyskabelser, varemærker og teknologier inden for tre forretningsområder: Adhesive Technologies, Beauty Care og Laundry & Home Care.

Strategisk ramme

Strategisk ramme

Vores strategiske rammer hjælper os med at forme fremtiden.

Virksomhedskultur

Virksomhedskultur

"Pioneers at heart for the good of generations" er vores formål, der forener os alle i Henkel.

Henkel opererer globalt med en velafbalanceret og diversificeret portefølje. Virksomheden besidder ledende stillinger med sine tre forretningsområder indenfor både industri- og forbrugerprodukter takket være stærke mærker, innovationer og teknologier. Henkel Adhesive Technologies er globalt førende på klæbestof markedet - på tværs af alle industri segmenter over hele verden. I sine Vask & Rengøring og Beauty Care divisioner er Henkel førende på mange markeder og kategorier i hele verden. Grundlagt i 1876 kan Henkel se tilbage på mere end 140 års succes. I 2021 rapporterede Henkel et salg på EUR 20 mia. Og et driftsresultat på EUR 2,7 mia. (Justeret for engangsposter / gebyrer og omstruktureringsomkostninger). Henkel beskæftiger mere end 52.000 mennesker globalt - et lidenskabeligt og meget forskelligt team, forenet af en stærk virksomhedskultur, et fælles formål at skabe bæredygtig værdi og delte værdier. Som en anerkendt leder inden for bæredygtighed har Henkel toppositioner i mange internationale indekser og placeringer. Henkels foretrukne aktier er noteret i det tyske aktieindeks DAX.

Henkel Norden

Henkel har været til stede med sine produkter i Danmark siden Henkel & Co AS blev grundlagt i 1923. Henkel har i dag været til stede i de nordiske lande i over 90 år og dets varemærker, som er synonyme med topkvalitet og innovation, er højt værdsat på markedet af både forbrugere og industrien.

Henkel er til stede i Norden med alle tre divisioner og har sit nordiske hovedkvarter i Stockholm, lokalkontorer i Danmark og Finland og to fabrikker, der leverer den nyeste teknologi inden for klæbemidler. 

Henkel Norden AB Ballerup, Denmark Branch
Henkel Denmark A/S

Copenhagen

Industriparken 21A

DK - 2750 Ballerup

Tel: 4330 1300

Mångfald och inbegripande

Henkel fremmer en holistisk mangfoldighed og inklusionstilgang. Mangfoldigheden af vores medarbejdere, deres baggrund, erfaringer, talenter, viden, kreativitet og værdsættelse af alle deres individuelle forskelle er fundamentet for vores konkurrencemæssige fordel. Som et globalt operatørfirma beskæftiger Henkel mennesker fra 120 nationer i næsten 80 lande. Cirka 85 procent af vores medarbejdere arbejder uden for Tyskland, og mere end halvdelen af dem på vækstmarkeder. Vi mener, at en virksomhedskultur med fokus på mangfoldighed og integration er nøglen til kreativitet, innovation og opfindelse. Vores evne til at levere fremragende resultater er styrket af og afhængig af vores evne til at indlejre Diversity & Inclusion i vores virksomhedskultur og den måde vi gør forretninger på.

Vi er stærkt engagerede i at skabe hold, der matcher behovene på de markeder, vi opererer i, og de kunder, vi arbejder med, repræsenteret af et eklektisk spektrum af kulturel baggrund, færdigheder og viden. Vi er overbeviste om, at forskellige hold stimulerer innovation og nye måder at løse problemer på; alligevel har de brug for en inkluderende kultur og ledelse for at hjælpe dem med at fungere bedst.