Min samling

Henkel logo on a rooftop in Duesseldorf.

Virksomhed

Henkel har aktiviteter over hele verden med førende nyskabelser, varemærker og teknologier inden for tre forretningsområder: Adhesive Technologies, Beauty Care og Laundry & Home Care.

Virksomhedskultur

"At skabe bæredygtig værdi" er det formål og engagement der forener alle os, der arbejder hos Henkel.

Henkel 2020+

Strategi

Vores strategiske prioriteter vejleder os, når vi former fremtiden.

Henkel opererer globalt med en velafbalanceret og diversificeret portefølje. Virksomheden besidder ledende stillinger med sine tre forretningsområder indenfor både industri- og forbrugerprodukter takket være stærke mærker, innovationer og teknologier. Henkel Adhesive Technologies er globalt førende på klæbestof markedet - på tværs af alle industri segmenter over hele verden. I sine Vask & Rengøring og Beauty Care divisioner er Henkel førende på mange markeder og kategorier i hele verden. Grundlagt i 1876 kan Henkel se tilbage på mere end 140 års succes. Henkel beskæftiger mere end 53.000 mennesker på verdensplan - et passioneret og yderst forskelligartet hold - forenet af en stærk virksomhedskultur- med et fælles formål om at skabe bæredygtig værdi og fælles værdier. Som en anerkendt leder i bæredygtighed besidder Henkel topstillinger i mange internationale placeringer. Henkels foretrukne aktier er noteret på den tyske aktieindeks DAX.

Henkel Norden

Henkel har været til stede med sine produkter i Danmark siden Henkel & Co AS blev grundlagt i 1923. Henkel har i dag været til stede i de nordiske lande i over 90 år og dets varemærker, som er synonyme med topkvalitet og innovation, er højt værdsat på markedet af både forbrugere og industrien.

Henkel er til stede i Norden med alle tre divisioner og har sit nordiske hovedkvarter i Stockholm, lokalkontorer i Danmark og Finland og to fabrikker, der leverer den nyeste teknologi inden for klæbemidler. 

3:04 Min.

Corporate Video

Henkel in less than 4 minutes

19-09-14

Fremvisninger:

Vores forretningsenheder kort fortalt