Bæredygtighed

Som vist i vores virksomhedsværdier, er de dedikerede til at lede arbejdet med bæredygtighed. Som ledere stræber vi efter banebrydende nye løsninger til bæredygtig udvikling, samtidig med at vi udformer vores arbejde ansvarligt og øger vores økonomiske succes.

gettyimages-1131376747

Forbedret effekt til gavn for fremtidige generationer

Vores strategi

Vores bæredygtighedsstrategi er inspireret af vores formål: Pionerer i hjertet til gavn for fremtidige generationer. Med vores banebrydende tankegang, vores viden, vores produkter og teknologi ønsker vi at berige og forbedre livet for milliarder af mennesker hver dag – og forme en synlig fremtid for kommende generationer.

Bæredygtighed er således en central del af vores fremtidsvision. Vi ønsker aktivt at drive udvikling hen imod en bæredygtig økonomi og et bæredygtigt samfund, samt beskytte og genoprette naturen, bidrage til stærke samfund og styrke vores interessenters pålidelighed.

Med vores 2030+ Sustainability Ambition Framework har vi udviklet nye langsigtede ambitioner inden for tre dimensioner: Regenerative Planet, Thriving Communities og Trusted Partner til at drive processen.

Sylvie Nicol

   

Når vi ser fremad, er vi godt forberedte: Bæredygtighed er dybt forankret i vores virksomhedsstrategi og lever i vores formål. Med det som baggrund fortsætter vores bæredygtighedsrejse!

Henkel Sustainability Manifesto (1) - Thumbnail

Henkels bæredygtighedsmanifest

Vi lever og arbejder i evigt skiftende tider. Vores formål med at tackle miljømæssige, sociale og politiske udfordringer har aldrig været klarere.

Vi skal bidrage med at forbedre indsatsen til gavn for fremtidige generationer.

Regenerative Planet

Vi er på en rejse mod en bæredygtig ændring af vores forretningsmodel. For at nå denne ambition har vi til hensigt at ændre vores processer, produkter og brug af råmaterialer til at blive ressourceeffektive og CO2-neutrale i fremtiden. Vores fokus er på afbødning af klimaændringer, fungerende cirkulær økonomi og beskyttelse af natur og biologisk mangfoldighed.

Thriving Communities

Vi vil gerne hjælpe mennesker til et bedre liv. Vores sociale ansvar er at fremme lige muligheder, styrke mangfoldighed og respektere menneskerettighederne. Vi tilbyder vores medarbejdere muligheder for livslang uddannelse og et attraktivt, sundt arbejdsmiljø. Vi går ind for social udvikling og adgang til uddannelse verden over, og vi tilbyder assistance i krisesituationer.

Pålidelig partner

Vi stoler på vores værdiorienterede virksomhedskultur og vores videnskabelige og tekniske ekspertise for at styrke vores præstationer og samtidig bevare vores integritet. Vi leverer sikre og førsteklasses produkter og tekniske løsninger til vores kunder og forbrugere. Vi integrerer bæredygtighed i vores portefølje og i vores drift, samtidig med at vi er gennemsigtige i vores rapportering til interessenter.

Vores succeser 2021

Vores bæredygtighedsstrategi drejer sig om at implementere vores ambitioner gennem konkrete tiltag og projekter for at opnå praktisk succes. Nedenfor kan du se udvalgte præstationer fra 2021:

Virksomhedernes forpligtelser

The Power of Sustainability (1) - Thumbnail
There is no Plan(et) B - Thumbnail