Bæredygtighed

Da vi er førende inden for bæredygtighed, er vi også pionerer inden for nye løsninger til en bæredygtig udvikling, samtidig med at vi fortsætter med at drive en ansvarlig forretning og forøge dens økonomiske succes. Denne ambition omfatter alle virksomhedens aktiviteter - igennem hele værdikæden.

Strategi

Vores bæredygtighedsstrategi

At skabe mere værdi gennem vores forretningsaktiviteter og samtidig reducere vores miljømæssige fodaftryk - det er vores mål for 2030.

Corporate Citizenship

Corporate Citizenship

Socialt engagement – eller corporate citizenship – har altid været en integreret del af vores ansvarsbevidsthed som virksomhed.

I mere end 140 år har Henkel taget en visionær tilgang til at støtte miljømæssige og sociale fremskridt. Vi anerkender den potentielle indvirkning, vi kan have ved at udvikle bæredygtige innovationer – fordi vores produkter og teknologier bruges hver eneste dag millioner af gange rundt om i verden. Vi har integreret miljømæssige og sociale kriterier i vores innovationsproces, så hvert nyt produkt eller formulering vi lancerer, bidrager til bæredygtighed.

Udover dette fokus på innovation har vi sat ambitiøse mål som led i en omfattende bæredygtighedsstrategi. Dette giver en fælles forståelse af vores kørselsretning ved at opbygge bæredygtighed i det daglige arbejde hos vores medarbejdere over hele verden. Og det styrker fremskridt hen imod forbedret bæredygtighed og forretningsresultater – fordi vi mener, at disse to aspekter går hånd i hånd. Sammen med vores partnere fremmer vi bæredygtighed langs hele værdikæden.

Stærk indsats inden for den danske filial af Henkel

Henkel Norden er i lighed med den globale virksomhed i front inden for bæredygtighed. Uanset hvor vi arbejder i virksomheden fokuserer vi hver eneste dag på bæredygtighed for at holde en balance mellem økonomisk succes, beskyttelse af miljøet og social ansvarlighed. På det lokale plan aktiverer vi den globale bæredygtighedsstrategi i alle virksomhedens aktiviteter og igennem hele værdikæden, fra produktion til kundepartnerskaber til støtte til lokale velgørenhedsorganisationer og medarbejdernes engagement.

Vores tilgang til bæredygtighed


Corporate commitment