• Danmark | Skift hjemmeside
  • Kontakt
  • Tilføj til Min samling
  • Del

Bæredygtighed

Da vi er førende inden for bæredygtighed, er vi også pionerer inden for nye løsninger til en bæredygtig udvikling, samtidig med at vi fortsætter med at drive en ansvarlig forretning og forøge dens økonomiske succes. Denne ambition omfatter alle virksomhedens aktiviteter - igennem hele værdikæden.

Strategi

Vores bæredygtighedsstrategi

At tredoble den værdi, vi skaber gennem vores forretningsaktiviteter i forhold til vores miljøaftryk - det er vores mål for 2030.

Corporate Citizenship

Corporate Citizenship

Socialt engagement – eller corporate citizenship – har altid været en integreret del af vores ansvarsbevidsthed som virksomhed.

Henkels forpligtelse til at være førende inden for bæredygtighed er en væsentlig del af vores værdier. Det har i årtier været grundlæggende for vores virksomhedskulturat holde en balance mellem økonomisk succes, beskyttelsen af miljøet og et socialt ansvar. Denne fremgangsmåde anvendes i alle forretningsområder og funktioner, og vores omkring 53.000 medarbejdere i hele verden har taget principperne om bæredygtig udvikling til sig i deres daglige arbejde og tænker og handler i overensstemmelse hermed.


Stærk indsats inden for den danske filial af Henkel

Henkel Norden er i lighed med den globale virksomhed i front inden for bæredygtighed. Uanset hvor vi arbejder i virksomheden fokuserer vi hver eneste dag på bæredygtighed for at holde en balance mellem økonomisk succes, beskyttelse af miljøet og social ansvarlighed. På det lokale plan aktiverer vi den globale bæredygtighedsstrategi i alle virksomhedens aktiviteter og igennem hele værdikæden, fra produktion til kundepartnerskaber til støtte til lokale velgørenhedsorganisationer og medarbejdernes engagement.

Vores bæredygtighedsstrategi: at opnå mere med mindre

Med henblik på at bevare vores førerposition, også i fremtiden, har vi udviklet en langsigtet bæredygtighedsstrategi og sat os et ukompliceret og alligevel ambitiøst mål for 2030: I dette år skal alle Henkels produkter og processer være tre gange så effektive, som de er i dag.

Dette mål tager fat i en af de centrale udfordringer vi står over for i fremtiden: at afkoble vækst fra ressourceforbrug. I stedet ønsker vi at skabe mere værdi - for vores kunder og forbrugere, for de samfund, vi opererer i, og for vores virksomhed - samtidig med at vi reducerer vores miljøaftryk. At opnå mere med mindre - denne idé er kernen i vores bæredygtighedsstrategi og styrer alle processer og aktiviteter i vores virksomhed.