Henkel Ansøgning og udvælgelse

Har du spørgsmål til ansøgningsprocessen? Her finder du svarene! Under vores ansøgnings- og udvælgelsesproces anvender vi standardiserede kriterier – som er objektive og retfærdige.

Forskellige Henkel-medarbejderportrætter samlet i en collage

Vi søger medarbejdere med stærke kompetencer inden for følgende områder:

Vi søger medarbejdere, der deler vores vision og vores værdier. Vi er især på udkig efter medarbejdere med stærke kompetencer inden for følgende områder:

  • Initiativrig og målbevidst
  • Resultatorienteret og risikovillig
  • Forandringsskabende og innovativ
  • Perspektiv og god dømmekraft
  • Overbevisende og interagerende
  • Coaching og udvikling af medarbejdere (til opgaver med personaleansvar)

Din ansøgning hos Henkel

Vi vil gerne træffe den rigtige beslutning hurtigt. Derfor modtager vi kun onlineansøgninger. Der er mange fordele ved at ansøge online, og det gør hele processen betydeligt hurtigere.


Vores medarbejdere bidrager til virksomhedens succes med deres egen individuelle præstation. Vi værdsætter knowhow og opfordrer til en kompetent arbejdstilgang. Vi søger medarbejdere, der inspirerer med deres talent og passion. Lyder det som noget for dig? Så ansøg nu, og lad os lære hinanden bedre at kende i ansøgnings- og udvælgelsesprocessen. Vi besvarer gerne alle de spørgsmål, du måtte have, og ønsker en åben kommunikation på lige fod. For at lære dig at kende så hurtigt som muligt tager vi i øjeblikket kun imod online-ansøgninger. Læs mere om, hvad du skal gøre her.

YouTube Thumbnail How to apply at Henkel: A step-by-step guide (Thumbnail)

For nyuddannede, fagfolk og ledere: Ansøgning til fast stilling

Ansøg nu

Score hos Henkel

Vi vil gerne have, at du ved, hvad du kan forvente, og hvordan du kan score med din ansøgning. Derfor har vi samlet et par tips og nogle Do's and Don'ts til dig.

Fortæl om vigtige stadier i dit liv/din karriere i punktform i dit CV. Det er sådan, du kan vise din arbejdserfaring, dine arbejdsområder og ansvarsområder frem. Som tommelfingerregel: CV’et må maksimalt være på to sider. Spar plads ved kritisk at vurdere, hvilke oplysninger om dig selv du gerne vil præsentere. Det er ikke nødvendigt med en ekstra tredje side med yderligere personlige oplysninger. Du kan også medtage en forside med navn, adresse og foto.

Visse oplysninger er ikke nødvendige, f.eks. dine forældres profession og din religion. Når det er sagt, så anbefales det stadig at sende et billede af dig selv. Henvis kun til tidligere praktikophold og deltidsstillinger, hvis der er en forbindelse til den stilling, du søger.

Det centrale tema mangler
Tilføj et centralt tema til dit CV. Dokumentér din professionelle karriere i form af en tidslinje uden nogen huller. Overvej kritisk, om bijobs og yderligere kvalifikationer opfylder jobkravene.

Ingen relevans
Ud over struktur giver relevans mening. Forklar de enkelte faser i din professionelle karriere med et par punkter, der beskriver dine opgaver og ansvarsområder. Ofte, især i udlandet, beskriver stillingsbetegnelsen ikke entydigt, hvilket arbejdsområde der skal varetages.

Overdrivelse eller usandhed
Fokus på kravene i jobbeskrivelsen betyder ikke, at du skal overdrive eller endog lyve. Det vil blive opdaget, og i værste fald er det en forbrydelse.

Dårlig præsentation
Sørg for at strukturere dit CV, og præsenter dine kompetencer meget tydeligt. Lad det ikke fylde mere end to sider, og vælg en læsevenlig skrifttype og skriftstørrelse på mindst 11.

For mange detaljer
Din videregående uddannelse er vigtig at nævne. Vi beder ikke om oplysninger om dine forældre, søskende eller din nationalitet. Der ønskes heller ikke oplysninger om medlemskab af politiske partier eller tro.

Billedet i din ansøgning er det førstehåndsindtryk, du efterlader. Hvis du vil fremstå som åben og professionel, er billeder taget på din ferie eller i en fotoautomat et no-go. Billedet bør heller ikke være mere end to år gammelt.

Billedet i din ansøgning afspejler din karakter og viser din karisma og personlighed. Hvis du ved, hvad du vil sige om dig selv, kan du bruge dit tøj, dit kropssprog og generelle æstetik til at understøtte din ansøgning.

Det er vigtigt at vælge tøj, der passer til dit fag, og som du føler dig godt tilpas i. Du kan frit vælge billedformat og billeddetaljer. En billedstørrelse på 6 x 4,5 cm foretrækkes. Undgå billeder af hele kroppen og billeder, der er for store.

Tips til din ansøgning

Scor på nøjagtighed
Vær omhyggelig, når du opretter dine dokumenter, og vær opmærksom på stavefejl.

Fremstå troværdig
Brug en seriøs e-mailadresse i formatet fornavn.efternavn@provider.com.

Emnelinjen er vigtig
Oplys altid referencenummer og navn på stillingen.

Tag højde for størrelsen på den uploadede fil
I vores jobportal kan du uploade filer på op til 5 MB. Sørg for at ændre størrelsen på dine dokumenter ved at reducere opløsningen.

Fremstå organiseret
Du bedes samle alle dokumenter i én PDF-fil i følgende rækkefølge: Motiveret ansøgning, CV og yderligere dokumenter (referencer, anbefalinger og eksamensbeviser/certifikater).

Engagement betaler sig
Skriv og udform din motiverede ansøgning på en måde, der er unik for dig. Erfarne HR-medarbejdere finder hurtigt ud af, om der er kopierede standardsætninger.

Korrekturlæs først, og send det derefter ud
Gennemlæs din online-ansøgning og dine dokumenter grundigt, før du sender dem.

Besvar opkald i enhver situation
Vælg et sted i rolige omgivelser. Hvis du er på farten, kan du bare ringe tilbage senere.

Afbrydelse af den anden person i telefonen
Afbryd ikke, og vær altid respektfuld, og lad den anden person tale ud.

Taler for hurtigt
Tag dig god tid, også selvom du er nervøs, og tal tydeligt og langsomt.

Manglende overblik over egne dokumenter
Det forventes, at du har et godt overblik over dine ansøgningsdokumenter og de udtalelser, der fremgår af din ansøgning.

Stiller ikke spørgsmål
Stil spørgsmål, og vis, at du er interesseret.

Fremstå organiseret
•    Aftalen bekræftet?
•    Tøj valgt, og forberedt?
•    Rejse planlagt med ekstra tid lagt til?
•    Husket navnet på kontaktpersonen?
•    Telefonnummer på den noterede kontaktperson?

Forberedt indholdet
•    Overblik over dine ansøgningsdokumenter?
•    Indhentet oplysninger om virksomheden?
•    Bevidst om personlige styrker og svagheder?
•    Dine egne spørgsmål?
•    Personlige spørgsmål dokumenteret?

Fremstå overbevisende under samtalen
•    Vis respekt og selvsikkerhed!
•    Åbent kropssprog!
•    Tal højt og tydeligt!
•    Lyt godt efter! – Undgå enetaler!
•    Afbryd ikke din samtalepartner!

Yderligere oplysninger

Vores FAQ kan hjælpe dig med yderligere spørgsmål. Ansøg kun online via vores jobportal. Der vil du finde alle aktuelle ledige stillinger og jobtilbud fra hele verden. Har du yderligere spørgsmål? Brug vores kontaktformular.

Få mere at vide om din fremtid hos Henkel

Ansigterne på forskellige Henkel-medarbejdere. De ser selvsikkert ud og smiler.

Lad os turde gøre en forskel sammen.

En karriere hos os betyder udviklving i en levende og mangfoldig kultur med tillid og tilhørsforhold, hvor du kan bringe dine idéer til live.
Tør du gøre en forskel? Lad os tale sammen.