• Danmark | Skift hjemmeside
  • Kontakt
  • Tilføj til Min samling
  • Del

Karriere hos Henkel

Dynamisk tænkning er en del af vores identitet. Slut dig til vores mangfoldige og globale teams og gå i gang hver dag med at gøre dine ideer til virkelighed. Vælg blandt de talløse muligheder, og udform din karriere, samtidig med at du aktivt former Henkels varemærke og teknologier.

Karrierer i Danmark

Henkels lokale succes kan direkte henføres til vores 40 medarbejdere i Danmark. Vi engagerer passionerede, entusiastiske og innovative personer og tilbyder dem et styrkende og udfordrende arbejdsmiljø, hvor de kan få mest muligt ud af deres talent og ambitioner.

Det tilbyder vi

Du har talent, og du forventer muligheder. Vi er på udkig efter at styrke vores globale team. Så hvis du gør indtryk på os med din personlighed og dit talent, tilbyder vi dig glimrende perspektiver.

Hvad kan du forvente som en del af Henkel-teamet?

Vi ønsker at være de bedste til alt, hvad vi foretager os. Vores virksomhedskultur er karakteriseret ved iværksættertankegang og en kontinuerlig forandringsparathed. Innovationer skaber reel værdi for vores kunder. Et engagement i bæredygtighed har altid været en vigtig faktor i vores succes. Afveksling i arbejdspladserne, som også bliver tydeligt i vores medarbejderes præferencer, viden og færdigheder, er en vigtig værdi og konkurrencefordel. Det er grunden til, at vi støtter vores medarbejdere i deres individuelle udvikling.

Studerende

Har du altid ønsket at opnå temmelig meget og have klare mål for øje? Godt! For ægte ambitioner og drive er ikke bare noget, man kan tænde for, når man er færdig med sine studier. Vent ikke med at vise, hvad du er lavet af - et vellykket praktikophold under dine studier eller Henkels innovationsudfordring er det bedste grundlag for at få et højt startniveau for et job og en lovende karriere hos Henkel. 

Erfarne jobansøgere

Har du allerede opnået rigtig meget, men har stadig uopfyldte ambitioner? Uanset om du er specialist eller en erfaren leder, har du brug for gode muligheder for at få det fulde udbytte af dine talenter. Du har brug for de rette betingelser, hvor de allerbedste kan udmærke sig i et teammiljø og blive passende belønnet for deres resultater. Hos Henkel arbejder du i et miljø, hvor præstationer og ikke den blotte tilstedeværelse tæller. Vi tilbyder mennesker med talent og professionel erfaring forskellige udviklingsmuligheder i et internationalt miljø - hjemme og i udlandet.