Min samling

Karrieremuligheder hos Henkel

Karriere hos Henkel

Det er ikke nok for os bare at deltage. Det handler om mere. Vi ønsker at vinde overalt, hvor vi konkurrerer. Denne afgørende ekstra motivation, ambition og passion forener mere end 50.000 Henkelanere i hele verden. Bliv en del af vores team og voks med dine karrieremuligheder!

Henkel employee Kate

Karrierer i Danmark

Henkels lokale succes kan direkte henføres til vores 40 medarbejdere i Danmark. Vi engagerer passionerede, entusiastiske og innovative personer og tilbyder dem et styrkende og udfordrende arbejdsmiljø, hvor de kan få mest muligt ud af deres talent og ambitioner.

mulighed for praktikophold, uddannelse og udvikling

Studenter

Det er aldrig for tidligt at få erhvervserfaring.

stillinger og arbejde til erfarne jobsøgere

Erfarne jobansøgere

Er du på udkig efter et inspirerende, udfordrende og internationalt arbejdsmiljø med glimrende karriereudsigter? Velkommen til Henkel!

Jobtilbud

Job og ansøgninger

Anerkendelser

Henkel er blandt Europas mest attraktive arbejdsgivere.

Henkel er blandt de mest populære arbejdsgivere i Tyskland og Europa.

Logo - Clevis Praktikantenspiegel

Henkel er blandt de mest foretrukne arbejdsgivere blandt praktikanter og nyuddannede.

Logo - Europes 500 top employers award

Henkel er blandt de mest foretrukne arbejdsgivere for europæiske økonomi-studerende

Studerende

Har du altid ønsket at opnå temmelig meget og have klare mål for øje? Godt! For ægte ambitioner og drive er ikke bare noget, man kan tænde for, når man er færdig med sine studier. Vent ikke med at vise, hvad du er lavet af - et vellykket praktikophold under dine studier eller Henkels innovationsudfordring er det bedste grundlag for at få et højt startniveau for et job og en lovende karriere hos Henkel. 

Erfarne jobansøgere

Har du allerede opnået rigtig meget, men har stadig uopfyldte ambitioner? Uanset om du er specialist eller en erfaren leder, har du brug for gode muligheder for at få det fulde udbytte af dine talenter. Du har brug for de rette betingelser, hvor de allerbedste kan udmærke sig i et teammiljø og blive passende belønnet for deres resultater. Hos Henkel arbejder du i et miljø, hvor præstationer og ikke den blotte tilstedeværelse tæller. Vi tilbyder mennesker med talent og professionel erfaring forskellige udviklingsmuligheder i et internationalt miljø - hjemme og i udlandet.

0:53 Min.

Bernadette, Marketing, Beauty Care

Meet the people behind our exciting brands & technologies. Watch the interview taken while she is getting back to work.

14-02-11

Fremvisninger: