Abstrakt billede, der repræsenterer Henkel-virksomhederne Adhesive Technologies + Consumer Brands (Hair og Laundry & Home Care).

VORES OPERATIONER

Med vores varemærker, innovationer og teknologier har Henkel førende markedspositioner i Sverige og rundt om i verden inden for industri- og forbrugerindustrien.

Vores to forretningsenheder er forenet af den banebrydende ånd om at genskabe og forbedre livet hver dag – i dag og i generationer fremover. Bygger på en stærk arv på mere end 145 år. Vores produkter spiller en vigtig rolle i hverdagen for millioner af mennesker og hjælper med at ændre hele industrier.

Adhesive Technologies er verdensledende på markedet for klæbemidler, fugemasser og funktionelle belægninger. Forbrugermærkerne har førende positioner inden for hårkategorien og vaskeri & hjemmepleje i Sverige og på mange markeder rundt om i verden. Opdag mere om vores to forretningsenheder og vores brands og forretningsporteføljer.

ADHESIVE TECHNO­LOGIES

Et kvindeansigt i baggrunden. Forrest hendes hænder med blå handsker, der holder en skrue med blå trådlås.

Vi er førende på dagens marked og former morgendagens gennem klæbemidler, fugemasser og funktionelle belægninger - til såvel industrier og forbrugere som håndværkere.

CONSUMER BRANDS

Kvinder med en kurv stående på et bord, der er fyldt med Henkel-produkter som: Persil, Gliss, Bref, Somat, taft. og mere.

Vores portefølje af forbrugermærker er en integreret del af mange forbrugeres dagligdag. Vi tilbyder velkendte højkvalitetsprodukter til hårpleje, styling og farvning, rengøringsmidler, balsam og meget mere til vores forbrugere og professionelle frisører verden over.