Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Muligheder hos Henkel

"Henkelånden"

Nogen mener, at det bare er et spørgsmål om at være med. Men hos Henkel spiller vi for at vinde. Det er denne ekstra motivation, ambition og passion, som hver eneste af vores medarbejdere i hele verden har til fælles. Man ser det i hvert eneste forretningsområde, i hvert job og på hvert niveau i virksomheden.

Henkels succes bygger på mennesker, der er åbne over for nye oplevelser – mennesker med iværksætterånd, der er på udkig efter nye idéer til vores innovative brands og førende teknologier.

Medarbejdere hos Henkel er fælles om én ting: Vi er ét team. Det er "Henkelånden". Fik vi din opmærksomhed, og er du nysgerrig efter at få mere at vide? Kontakt os – enten personligt ved et af vores arrangementer eller søg online i dag på: www.henkel.com/jobs.

Du finder vores aktuelle jobtilbud på vores hjemmeside via "Karriere" -> "Find jobtilbud".
Se vores udfordrende karrieremuligheder, og ansøg via www.henkel.com/jobs.

Du finder alle aktuelle ledige stillinger hos Henkel her www.henkel.com/jobs.

Du skalblot udfylde jobprofilen i jobportalen og aktivere jobagenten. Afhængigt af din profil får du besked om fremtidige jobmuligheder. Held og lykke. (Information på engelsk)

Ansøgningsproces

YouTube Thumbnail How to apply at Henkel: A step-by-step guide (Thumbnail)

Da vores ansøgningsproces er standardiseret, opfordres ansøgere til at udfylde deres profil på: www.henkel.dk/karrierer.

Hvis du ser en stilling, som du er interesseret i og kvalificeret til, skal du blot ansøge online. Så nemt er det! Held og lykke.

Det vigtigste er dit CV og dine eksamensbeviser osv. Vores online ansøgningssystem giver dig mulighed for at oprette din egen unikke profil for at vise os, at du er den perfekte kandidat til vores ledige stillinger.

Send alle relevante dokumenter (f.eks. praktikophold, eksamensbeviser, studieoversigt) som digitale filer i PDF-format sammen med din ansøgning.

Ja – du skal blot udfylde din profil i vores online-ansøgningssystem. Når din onlineprofil er færdig, kan du søge flere stillinger.

Rekrutteringsteamet behandler din ansøgning, og derfor er der ingen direkte kontaktperson. Hvis der ikke er en kontaktperson, så indled din ansøgning som følger: 'Til rette vedkommende' eller 'Kære hr. eller fr.'.

Ja, tak. Da Henkel er en international virksomhed, vil du arbejde sammen med kolleger fra hele verden, og engelsk er vores officielle koncernsprog. Generelt er 'reglen': Skriv ansøgningen på samme sprog som jobannoncen.

Ja. Alle jobopslag i vores online-ansøgningssystem er stadig ubesatte og fjernes først, når de er besat. Praktik tilbydes årligt, så du kan se jobopslaget hele tiden. Du skal ikke bekymre dig om datoen for jobopslaget.

Vores rekrutteringsteam hjælper dig med alle henvendelser vedrørende din ansøgning. Kontakt teamet her.

Hvis du har tekniske spørgsmål eller spørgsmål vedrørende online-ansøgningsprocessen, kan du klikke her.

Det kan variere afhængigt af jobprofilen. Normalt går der kun et par uger mellem den første ansøgning og ansættelse. Ved praktikophold skal du ansøge 4-6 måneder i forvejen. Her kan du læse om ansøgnings- og udvælgelsesprocessen hos Henkel.

Alle ledige stillinger hos Henkel er unikke, og det er vigtigt for både den rekrutterede og Henkel at finde den rette kandidat. Vi vil gerne sikre os, at både ansøger og virksomheden passer godt sammen. Vi giver ansøgerne en tilbagemelding gennem hele processen.

Elev-/læreplads

Alle, der er interesserede i en lære-/elevplads eller et integreret uddannelsesprogram, skal ansøge online. Det virker hurtigt, og du sparer tid og penge.

Hvis du er i gang med en skoleuddannelse eller er i praktik, underviser vi dig 7,5 timer om dagen. På teknisk skole eller universitetet afhænger arbejdstiden af dit skema.

Ja, praktikpladser til elever er en mulighed hos Henkel. Antallet af pladser er dog begrænset. Du finder alle praktiktilbud på vores jobportal – ansøg online.

Praktik

Datoerne for vores praktikophold er fleksible og ikke knyttet til din semesterplan. Du skal søge mindst 4-6 måneder i forvejen, da mange stillinger besættes på forhånd.

Der er mulighed for at komme i praktik i vores forretningsenheder for handel, kemi og teknologi.

Vi tilbyder praktikpladser inden for følgende områder:

 • Marketing, salg, markedsundersøgelser
 • Indkøb, logistik, Supply Chain Management
 • Finans, regnskab, økonomistyring
 • Human Resources, Corporate Communications, IT og jura
 • Produktudvikling, forskning og analyser, emballage

Du finder en liste over vores nuværende ledige praktikpladser under Job og ansøgninger eller vores jobsøgning på Henkel Careers Facebook-side. Du skal ansøge mindst 4-6 måneder før det planlagte praktikophold, da mange stillinger allerede vil være besat.

Ja, det kan du. Der er ingen bedre måde at fremme idéer, inspiration og motivation til en vellykket afsluttende opgave på end ved at varetage nogle praktiske opgaver – især hos en solid virksomhed som Henkel. Vær opmærksom på, at vi normalt ikke tilbyder specialeemner, da vi gerne vil have dig til at komme med konkrete forslag. De fleste af specialekandidaterne har tidligere været i praktik hos Henkel.

Internt jobopslag

Hos Henkel tilbyder vi en bred vifte af karrieremuligheder. Se vores aktuelle jobtilbud på vores hjemmeside eller via jobsøgning på Henkel Careers Facebook-side

Det vil du være glad for!

Henkel tilbyder nyuddannede en række muligheder for at starte deres professionelle karriere – herunder internationale muligheder og jobrotation.

Afhængigt af region og funktion tilbyder Henkel specifikke trainee-programmer:

 • 24 måneders trainee-program i Corporate Internal Audit i Tyskland.
 • Talent On-boarding Program i marketing og salg i vores forretningsenhed for skønhedspleje.

Normalt starter nyuddannede med et internt jobopslag hos Henkel – hvilket har mange fordele såsom:

 • Ansvar fra dag ét.
 • Omfattende praktisk arbejde og coaching af den direkte leder.
 • Skræddersyet uddannelses- og udviklingsprogram.
 • Ofte en jobrotation på seks måneder inden for de første to år.

Vores talentstyring er baseret på vores "Triple Two"-filosofi, der går ud på at give talenter mulighed for at arbejde i mindst to forskellige roller inden for to forskellige forretningsområder og i to forskellige lande. Grunden til denne filosofi er, at vi mener, at arbejde i forskellige roller, forretningsenheder og funktioner er godt for din personlige udvikling og forbedrer din forståelse af Henkel som en global virksomhed.

Få mere at vide om din fremtid hos Henkel

Ansigterne på forskellige Henkel-medarbejdere. De ser selvsikkert ud og smiler.

Lad os turde gøre en forskel sammen.

En karriere hos os betyder udviklving i en levende og mangfoldig kultur med tillid og tilhørsforhold, hvor du kan bringe dine idéer til live.
Tør du gøre en forskel? Lad os tale sammen.