Kontakt vores team!

Dialog med offentligheden er meget vigtig for os! Hvis du ikke kan finde de oplysninger, du søger, eller hvis du har specifikke spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

  • Send os ethvert spørgsmål eller forespørgsel du måtte have, og vi vil med glæde besvare dem. Vælg en mail formular fra listen med emner så vi kan besvare din henvendelse hurtigst muligt.
  • Du finder telefonkontakter eller postadresser i vores placeringsoversigt.
  • Du kan også få fat i os ved at anvende kontaktformularen nederst på siden: Vælg emnet for din anmodning, så vi kan finde en ekspert, der hurtigt kan besvare din forespørgsel.

Skriv os en besked

Emne / Forbrugerservice *
400

Personlige oplysninger

30
40
60
20
80
25
80

Vi anvender dine data med det formål at svare på din henvendelse.

Behandling og anvendelse af dine oplysninger sker i henhold til gældende lovgivning, der berettiger handlingerne med henvisning til, at behandlingen er nødvendig for at behandle din henvendelse.

Såfremt du ikke har givet samtykke til en længere opbevaringsvarighed, fx i forbindelse med vores interessentforvaltning, opbevarer vi kun dine personoplysninger så længe det er nødvendigt for at opfylde de ovennævnte formål eller så længe gældende lovgivning kræver dette, hvis en opbevaringsforpligtelse finder anvendelse.

For yderligere information om Henkels behandling af dine persondata henvises der til Databeskyttelseserklæring. 


For hurtigt at kunne vende tilbage til dig, er det nødvendigt, at du udfylder de oplysninger, der er markeret med en stjerne. Alle andre oplysninger er frivillige og vil kun blive brugt til at svare på dine spørgsmål, forslag eller forespørgsler.