OM OS

beauty-care-hair1-1-

Vores forretningsenhed Forbrugermærker samler vores forbrugeraktiviteter under ét tag. Med en optimeret portefølje, ikoniske mærker og stærke teknologier har forbrugermærker førende positioner, især inden for hårkategorien og vaskeri og hjemmepleje på mange markeder rundt om i verden.

VORES BEDSTE MÆRKER

Kvinder med en kurv stående på et bord, der er fyldt med Henkel-produkter som: Persil, Gliss, Bref, Somat, taft. og mere.

Vores innovative mærker løser forbrugernes behov og driver Henkels konkurrencefordel inden for innovation og bæredygtighed.

VORES KERNE­KATEGORIER

På venstre side: kvinner bruker et hårpleieprodukt på det krøllete håret sitt, på høyre side en mann som bretter tøyet

Som en multi-kategoris platform i forbrugsvareindustrien fokuserer vores portefølje på to kernekategorier: Tøjvask & hjemmepleje og hår.

Mann på kjøkkenet tar oppvasken

Tøjvask og rengøring

Henkel startede sin forretning med vaskemidler for næsten 150 år siden. Vores vaske- og hjemmeplejeportefølje omfatter i dag rengøringsmidler, opvaskemidler, overfladebehandlinger og toiletartikler.

Kvinner på badet vasker det brune lange håret i badekar

Hår

Med vores hårkategori er vi aktive for både forbrugere og professionelle virksomheder. Til forbrugerne tilbyder vi produkter til hårfarvning, styling og pleje til både forhandlere og direkte til kunderne. Til professionelle saloner tilbyder vi behandlinger, farve- og stylingprodukter. Schwarzkopf Professional er i top tre over verdens førende leverandører af professionelle hårplejeprodukter.