CONSUMER BRANDS

Kvinder med en kurv stående på et bord, der er fyldt med Henkel-produkter som: Persil, Gliss, Bref, Somat, taft. og mere.

Vi driver en multi-kategori forbruger brand platform, der repræsenterer en bred vifte af produkter og velkendte brands. Vores mangfoldige portefølje fokuserer på flere kategorier af forbrugermærker med et stærkt fokus på de to kernekategorier: Laundry & home care and hair (Tøjvask & hjemmepleje og hår).

STRÆBER AT MØDE FORBRUGERNES BEHOV VIA DRIVE INNOVATIONER MED IKONISKE MÆRKER OG TEKNOLOGI

Vores mærkeportefølje

Filter
Filter
Region
Region Filter
Reset
No results found, please check the spelling or try another term.
Kundesegmenter
Kundesegmenter Filter
Reset
Produktkategori
Produktkategori Filter
Reset

VORES KERNEKATEGORIER

Abstrakt bilde i blå farger som symboliserer en vaskeprosess

Tøjvask og rengøring

Vores mærker som Dylon, Croc Odor eller Viking spiller en nøglerolle i vores forbrugeres hverdag. Vi ønsker at inspirere fremtidige generationer af bæredygtige produktløsninger drevet af ændringer i forbrugernes adfærd. Derfor samarbejder vi med vores forbrugere og kunder om at udvikle markedsledende brands og produkter inden for områder som vasketøjspleje, opvask, overfladerens og toiletpleje.

Abstrakt bilde i oransje farger som symboliserer en hårstrå

Hår

Med vores hårkategori er vi aktive for både forbrugere og professionelle virksomheder. Vi brænder for hår, og vores brands, såsom Gliss. BC Bonacure eller BlondMe, afspejler virkelig det. Uanset om det er hårpleje-, farve- eller stylingprodukter til vores forbrugere, eller innovative hårbehandlings-, farvnings-, efterbehandlings- eller stylingprodukter til professionelle frisører - vores brands er forpligtet til kvalitet, sikkerhed, holdbarhed og høj ydeevne.