Fibreplex

Lysning og farvning kan beskadige dit hår og efterlade det tørt og sprødt. Men denne form for skade hører nu fortiden til takket være Schwarzkopf Professional's Fibreplex-system. Beskyttelsessystemet sætter en ny standard for hårfarver og reducerer hårbrud med op til 94%* i tre enkle trin - hver gang. Og det er nemt at bruge! Fibreplex kan tilføjes til enhver hårfarve til saloner, hvilket betyder, at det beskytter hårstrukturen under lysning, løft og farvning. Resultatet? Minimeret hårbrud uden ekstra anstrengelse og stadig med samme farvekvalitet.

Trin 1: Bland først Fibreplex N°1 Bond Booster med farven og developeren. Det er ligegyldigt, om du løfter, lysner eller farver håret. Det beskytter og styrker hårfibrene under farveprocessen. Håret vil straks føles stærkt og se godt ud efter endt farvning - med reduceret hårbrud selv i dette tidlige stadie.

Shampoo

Renser og genopretter håret

Skaber bindinger i hårfibrene, balancerer pH-værdien for perfekt at låse farvepigmenterne inde og giver intensiv pleje, hvilket gør håret stærkt, smidigt og fyldt med glans.

Trin 2: Efter at have vasket overskydende hårfarve ud, skal Fibreplex N°2 Bond Sealer arbejdes ind og efterlades i fem til ti minutter for at give en nærende behandling.  Skyl derefter ud. Dette giver håret en ekstra dosis af glathed og stabiliserer de bindinger, der styrkes i trin 1.

Trin 3: Fibreplex-oplevelsen slutter ikke i salonen. Det tredje trin i Fibreplex-systemet er et system, der er specielt designet til efterbehandling hjemme. Fibreplex N°3 Bond Maintainer opretholder den betydeligt forbedrede hårkvalitet, skaber bindinger inde i hårfibrene, balancere pH-værdien for perfekt at låse af farvepigmenter inde, giver intensiv pleje, hvilket gør håret stærkt, smidigt og fuldt af glans og beskytter mod ny mekanisk skade.