Schwarzkopf

"Brandet Schwarzkopf er et Beauty Care brand, der har repræsenteret kvalitet, ekspertise og innovation i mere end 120 år. Schwarzkopf har forbrugernes fulde tillid.

Schwarzkopf står for innovation, pålidelighed, kvalitet, tillid og kompetence - det er på dette grundlag vores forretning trives. Vi er drevet af en passion for at kreere smukt hår og dette reflekteres i hvert eneste af vores produkter."

Forbrugerprodukter

Professional Hair Care for you.

Vi står for innovation, pålidelighed, kvalitet, tillid og kompetence - det er på dette grundlag vores forretning trives. Brandets succes og forbrugertilfredsheden er resultatet af konsekvent at leve op til de høje forventninger, der udtrykkes i sloganet "Professionel Hair Care for you".

Vi er drevet af en passion for at kreere smukt hår og dette er reflekteret i hvert eneste af vores produkter. Som hovedvaremærke har Schwarzkopf en bred brand portefølje i de tre kategorier hårpleje, hårstyling og hårfarve inklusiv de legendariske brands som Poly Swing, Gliss og Brillance. Det velkendte Schwarzkopf logo Schwarzkopf-Silhuetten er placeret på alle produkter og vises i alle tv-reklamer. Det tilfører værdi til hver produktinnovation, der lanceres under navnet Schwarzkopf.

For frisører

Schwarzkopf Professional – Together. A passion for hair

Vi tror på, at helheden er større end dens enkeltdele. Vi tror på en delt passion – en passion for hår. Vi tror på sande partnerskaber – en relation, der går begge veje.

Vi er Schwarzkopf Professional, og vi er til for frisører.

Vores frisører er i centrum for alt hvad vi gør. Vi har bygget vores forretningsmodel op omkring dem.
Innovative produkter, support i det daglige arbejde, uddannelse, tilgængelig inspiration, og vi hylder frisørfaget! Alt dette og mere tilbyder vi. Vores succes måles ud fra frisørens succes. Det er det eneste, der tæller.