dk-teams-and-locations-header-collage

En karriere hos os er meget global

Henkels produkter og teknologier er tilgængelige over hele verden. Med medarbejdere fra 125 nationer og kontorer i 79 lande tilbyder Henkel uendelige karrieremuligheder.

Find dit job
zoom-map-high-Henkel_Denmark

Oplev den unikke ånd i vores globale teams

Gode resultater skabes af en kultur præget af tillid, sjov og sammenhold. Det er derfor, vi opfordrer til teamarrangementer og fremme af idéer, der skaber sammenhold og samhørighed over hele verden. Vores mål er at skabe de bedste rammer for fremtidens karrierer.

Læs mere om alle dine muligheder i vores virksomhed

Vi har en førende stilling inden for både industrien og forbrugerområdet takket være vores stærke brands, innovationer og teknologier. Grib chancen for at udforske disse forskellige perspektiver fuldt ud ved at skifte ansvarsområde eller endda branche hvert andet eller tredje år.

Find det perfekte match inden for vores forskellige funktionsområder

Hvad enten det drejer sig om markedsføring, salg, økonomistyring, forskning og udvikling eller digitale løsninger, er udviklingsmulighederne hos Henkel lige så forskellige som vores varemærker og teknologier.

Her styrer og overvåger vi alle aktiviteter i den finansielle værdikæde og sikrer, at processerne i Financial Services-afdelingen fortsat er best-in-class, herunder likviditets- og risikostyring, skatteoptimering, valutastyring, rentestyring, kvartals- og årsrapporter og investorrelationer. Uanset om du starter som helt ny inden for dit felt eller gerne vil prøve kræfter med nye arbejdsområder som erfaren professionel, opfordrer vi dig til at bidrage til Henkels varige succes!

Som en stærk lokal og regional samarbejdspartner dækker vi alle former for finansiel rapportering kombineret med styring- og overvågningsfunktioner. Ved at opretholde et højt kvalitetsniveau og anvende førsteklasses end-to-end-processer er vi i stand til at nå frem til optimale helhedsløsninger, der opfylder Henkel-koncernens strenge krav til kvalitet og tid. Tag med os på denne rejse, og oplev, hvad det vil sige at tage imod udfordringerne hos en global aktør med et bredt spektrum af produkter, brands og markeder.

Vi udvikler vores globale team ved at formidle færdigheder og kompetencer, uddanne vores teams og rekruttere nye talenter. Det er sådan, vi driver præstationskulturen og baner vejen for digital omstilling hos Henkel. Uanset hvad vi gør, gør vi det for at "Sikre en succesfuld forretning i kraft af vores medarbejdere, samtidig med at vi udvikler en stærk følelse af tilhørsforhold". Bliv en del af denne afdeling, og bidrag til at få det bedste frem i vores medarbejdere.

Med Henkel Digital Business (dx) starter vi et helt nyt kapitel, der forener ekspertise inden for digital, forretningsprocesstyring og IT for at løse de sværeste forretningsmæssige udfordringer og forvandle trusler til muligheder. Vi er drevet af vores fokus på megatrends som Platform Economy, gravitationsforskydning hos forbrugere og kunder, Outcome-based Servitization og Lean-Fast-Simple. Med fokus på individuelle kunde- og forbrugerbehov opbygger vi digitale og datadrevne forretningsmodeller for at optimere, transformere og disrupte. Med støtte fra vores forretnings- og digitale teams, begiver vi os sammen ud på den spændende rejse, der ligger foran os.

Corporate Audit er et tværfagligt, mangfoldigt og kulturelt blandet team. Vi gennemfører systematiske revisioner for at vurdere og forbedre effektiviteten af vores risikostyring, interne kontroller og styringsprocesser i Henkel. Vi samarbejder med alle Henkels forretningsenheder og funktioner over hele verden på en uvildig, fakta- og samarbejdsbaseret måde og forbedrer organisationen ved at definere en klar virksomhedsplan. I Corporate Audit fremmer vi også aktivt talent- og karriereudvikling.

Vores medarbejdere i logistik er ansvarlige for organiseringen af forsyningskæden (SC). Deres opgaveområde omfatter hele forsyningskæden – fra efterspørgselsplanlægning til distribution og kunder. Supply Chain Management hos Henkel går ud over de traditionelle grænser. For nogle kunder tilbyder vi Vendor-Managed-Inventory (VMI), som er den leverandørstyrede lagerstyring. For at optimere processerne i forsyningskæden bruger Henkel Supplier-Managed-Inventory (SMI). Til det formål giver leverandørerne os adgang til deres lager- og efterspørgselsoplysninger.

Arbejdet i Henkels marketingafdeling er meget alsidigt, og du kan enten arbejde med B2C eller B2B marketing. Bliv en del af et af vores internationale eller nationale teams eller vores digitale marketingenhed, som alle har en fælles tilgang til udvikling af avancerede marketingløsninger i et konkurrencepræget og hurtigt miljø. Få mulighed for at styre de kreative og mediebureauerne for optimal udnyttelse af vores medie- og kommunikationsbudgetter, bruge data og komplekse informationer fra trends og kundepræferencer eller arbejde med reklamestrategier, produktinnovationer og produktlanceringer.

Salgsafdelingen er ansvarlig for vores distributionskanaler og kunderelationsstyring. Field Service kombinerer klare mål og et bredt spillerum. Med support fra vores omfattende portefølje af stærke brands vil du have direkte kundekontakt og kan gennemføre kampagner med butikschefer i handelsvirksomheder. I denne afdeling får du direkte respons på dine aktiviteter, og du vil føle, at du har en reel indvirkning på vores brands og virksomheden.

Vores vigtigste mission er at sikre de bedst mulige indkøbsresultater globalt ved at forene de bedste indkøbsløsninger med Henkels økonomiske og strategiske mål. Ud over indkøbsbetingelserne spiller vores forretningspartneres kvalitet og pålidelighed en betydelig rolle her. Vær en del af vores mission, og oplev udfordringerne ved at være en global aktør, der er verdensførende på både modne og nye markeder i B2B- og B2C-sektoren. Uanset hvordan og hvor du vælger at arbejde i vores division, har vi den helt rigtige udfordring til enhver, der er klar til at blive game-changer.

Forskerne og teknikerne i Research & Development danner grundlaget for Henkels virksomhedssucces og beskæftiger sig med forskning inden for en lang række områder. De skaber nye innovative idéer, svarer på spørgsmål fra vores fremtidige kunder og optimerer vores brands og teknologier. Som en del af forsknings- og udviklingsteamet er du med til at skabe grundlaget for at gøre vores brands og teknologier mere succesrige på verdensplan.

Som produktudvikler arbejder du med en international produktgruppe, f.eks. hårfarve. Du er med til at skabe og fremme nye produkter og implementerer dem på de relevante markeder. Derudover er du med til at sikre fordelene ved de eksisterende produkter. Derfor er det vigtigt at have en god forståelse af grundlæggende ingredienssammensætninger, råmaterialeegenskaber og målemetoder. Som en del af et internationalt og tværfagligt team er et klart talent for kommunikation nøglen til at samarbejde med kolleger fra forskellige lande og inden for forskellige ekspertiseområder.

Som emballageingeniør hos Henkel er man tilknyttet en international produktgruppe. De designer og udvikler nye emballagekomponenter til produkter og implementerer dem på de relevante markeder. Derudover er de ansvarlige for at sikre og optimere eksisterende komponenter. Et af kravene til denne stilling er et indgående kendskab til plastforarbejdning. Det er vigtigt, at man som emballageingeniør er på forkant med nye udviklinger for at bevare vores førende position inden for emballagedesign.

Indgående tillid til vores virksomhed er grundlaget for vores iværksættersucces, partnerskaber og kunderelationer. Corporate Communications er ansvarlig for virksomhedens interne og eksterne kommunikation. Vi sigter mod at styrke og værne om Henkels omdømme over for offentligheden og specifikke interessenter, herunder journalister og meningsdannere. I Internal Communications sørger vi for at underrette vores medarbejdere og ledere om vores virksomhedsstrategi og -aktiviteter. Med sin globale rækkevidde varetager Corporate Communications udveksling af kommunikation i de vigtigste regioner og markeder verden over.

Som ingeniør for Methods Engineering er du tilknyttet en del af en international produktgruppe. Inden for denne gruppe er du ansvarlig for standardisering af processer og maskiner med topmoderne teknologi, bl.a. til fyldeanlæg. Du er en vigtig drivkraft for forbedring af resultaterne og kvaliteten samt for implementeringen af ny emballage. Optimering af nuværende processer og mere effektive arbejdsgange er hemmeligheden bag mange succesfulde virksomheder, og det bliver også stadigt vigtigere for Henkel, da vi stræber efter mere bæredygtig og succesfuld virksomhedsledelse i fremtiden.

Som medarbejder i Strategy & Business Development støtter du vores topledelse i optimering af den fremtidige forretningsportefølje samt identifikation af udviklingsområder og markedspotentiale – et spændende område, hvor du kan påvirke Henkels strategiske retning. For yderligere at udvikle forretningsstrategien og optimere Henkels driftsmæssige ekspertise er du med til at analysere virksomhedens situation ud fra et økonomisk synspunkt, undersøge nye muligheder for markedsadgang, undersøge mulige opkøbsemner og analysere og observere forskellige målgrupper.

Alle job

Få mere at vide om din fremtid hos Henkel

Ansigterne på forskellige Henkel-medarbejdere. De ser selvsikkert ud og smiler.

Lad os turde gøre en forskel sammen.

En karriere hos os betyder udviklving i en levende og mangfoldig kultur med tillid og tilhørsforhold, hvor du kan bringe dine idéer til live.
Tør du gøre en forskel? Lad os tale sammen.