3 spørgsmål til Alam

Shah Alam Jalal

Jobtitel:      I praktik i Global Diversity & Inclusion 
Varighed: 6 måneder
Forretningsenhed: Corporate Human Resources

Hvad er den bedste læring, du vil tage med dig efter dit praktikophold hos Henkel?
Jeg er i praktik hos Henkel D&I, og vi er lige nu i gang med en præsentation af handlingsplanen. Jeg er overrasket over at se, hvordan vores team klarer opgaverne. De bruger f.eks. tid på at læse artikler, bøger osv. og er altid opdaterede. Det, jeg har lært, er "Læring stopper aldrig hos Henkel".

Hvad er det sjoveste ved at arbejde hos Henkel?
A) For mig er det "dressing down". Fra nu af har jeg lov til at gå afslappet klædt på arbejde. Det gør faktisk det hele mindre stresset. Jeg tilhører generationen mellem Millenials og generation Z. Jeg har det virkelig godt med, at ingen bedømmer dig ud fra, hvad du har på, men hvad du gør.
B) Nogle gange kan jeg godt lide at være alene, og det åbne kontorområde med en café er det, jeg elsker allermest. Nogle gange bruger jeg den til at arbejde eller bare til at slappe af.

Hvad er det unikke ved at arbejde hos Henkel?
Jeg arbejder i Corporate D&I Team, og jeg arbejder tæt sammen med vores Corporate Head for D&I. Jeg følte mig inkluderet i næsten alle opgaver, vi varetager. Jeg fik også mulighed for at tale med andre regionale ledere og skriver ofte sammen med dem. Jeg føler, at jeg er med i et verdensomspændende Henkel-netværk.