Min samling

Eksterne bedømmelser

Den vurdering og anerkendelse, vi får af bæredygtighedseksperter, øger markedets transparens og giver vigtig feedback på, hvor godt vi implementerer vores bæredygtighedsstrategi.

Vores engagement og indsats på disse områder afspejles i anerkendte udmærkelser og undersøgelser. Ud over internationale placeringer og ratings, vokser anerkendelsen på det regionale plan ligeledes i betydning.

Rating og indekser

Paris: Som medlem af “Together for Sustainability”-initiativet er Henkels håndtering af bæredygtighed igen blevet vurderet af det internationale vurderingsbureau EcoVadis. På grundlag af dets CSR-vurdering fik Henkel tildelt den højeste vurderingskategori.

Logo FTSE 4 Good

London: I 2016 har Henkel for 16 år. i træk har været medtaget i det etiske indeks, som blev introduceret af Financial Times og Londons Børs i 2001.

Global 100 Most Sustainable Corporations in the World

Toronto : Henkel rangerer som nr. 15 blandt “2017 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World”. Listen udgives af medie- og investerings­rådgivnings­virksomheden Corporate Knights. Virksomheder, der nævnes i Global 100-indekset er top-performerne inden for bæredygtighed i deres respektive brancher.

Logo Global Challenges Index

Hamburg: I 2016 var Henkel igen én af kun 50 virksomheder på verdensplan, som blev opført i Global Challenges Index, som udgives af Börse Hannover og det tyske ratingbureau oekom research. Henkel har været medtaget i Global Challenges Index siden 2007.

MSCI World ESG Index and MSCI Europe ESG Index

New York: Henkel er igen optaget i bæredygtighedsindekserne MSCI World ESG og MSCI Europe ESG. Global ESG-indekserne omfatter virksomheder med en stærk risiko- og mulighedsstyring med hensyn til deres miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige (ESG) indsats.

Logo Oekom Research

München: Henkel er anerkendt med Prime Status af oekom research. Med ratingen B var Henkel den bedste virksomhed i sektoren for forbrugerartikler. Siden 1993 har oekom research aktivt medvirket til at forme markedet for bæredygtige investeringer.

World’s Most Ethical Companies® Honoree 2016

New York: Henkel er blevet udnævnt blandt “World’s Most Ethical Companies” for 9. gang i træk. Virksomhedsadfærd vurderes i kategorierne virksomhedsledelse, innovativ styrke, ledelsesstil, in-house ledelsessystemer, reputation management (virksomhedens ry på Internettet) og corporate citizenship (virksomhedens sociale engagement).

Logo Dow Jones Sustainability Index (DJSI World)

Zürich / New York: Henkel blev i 2017 optaget i Dow Jones Sustainability Index (DJSI World) og Dow Jones Sustainability Index Europe (DJSI Europe). Siden deres lancering i 1999 har Henkel 9 gange været branchens førende.