Min samling
mulighed for praktikophold, uddannelse og udvikling

Studerende

Det er aldrig for tidligt at få erhvervserfaring

Henkel tilbyder dedikerede studerende forskellige muligheder for at få praktisk erfaring og bevise deres værd. Allerede under studiet kan du opleve Henkels fascinerende verden af varemærker og teknologier. Det vil give dig chancen for at udvide dit professionelle netværk og planlægge din karriere hos Henkel efter studietiden.

Jobtilbud til studerende

Job og ansøgninger

Praktikophold til studerende

Fuldt integreret og med et stort netværk: I løbet af et praktikophold oplever du på æt hold, hvad det er, der kendetegner Henkels medarbejdere og gør dem succesrige. Du vil blive integreret i teamet fra den allerførste dag og opdage, hvad det vil sige at arbejde for en aktør på det internationale marked og definere morgendagens marked - uanset om det gælder forbrugervarer eller industrien. Benyt dig af denne mulighed og overbevis os om dine talenter og dit initiativ - ligesom vores 1500 andre praktikanter på verdensplan årligt.

Hvert praktikophold starter med en definition af individuelle mål og formål. Herefter kan du komme i gang med det samme og give frit løb for dine ambitioner. Fra den første dag og fremad vil du være fuldt integreret og gennemgå et skræddersyet program. I mellemtiden kan du være sikker på løbende støtte fra medlemmer af HR-afdelingen og din mentor, som vil være et erfarent medlem af din afdeling.

Opgaver og muligheder

Fotokopiere og lave kaffe? Lad endelig være! Under dit praktikophold som studerende skal du arbejde med dine daglige opgaver og projekter som et fuldgyldigt medlem af teamet. Der vil desuden være masser af chancer for at få et glimt af livet uden for din afdeling.

  • Ud over at støtte de igangværende opgaver har du ansvaret for dit eget projekt, der giver dig chancen for at vise dit talent.
  • Du deltager desuden i præsentationer af forskellige afdelinger.
  • Du vil få masser af muligheder for at opbygge og udvikle dit personlige netværk.

Generelle vilkår: fleksibel og international

Praktikophold er fleksible, internationale og ikke bundet til semesterplaner. Ideelt set bør ansøgninger indsendes 4-6 måneder i forvejen. Alle ledige stillinger og aktuelle jobs kan ses på vores jobportal.